Toukokuu julkaisussa tuomme muutoksia CABASiin. Tämän lisäksi olemme myös korjanneet virheitä ja tehneet suorituskyvyn parannuksia järjestelmään. 

 

Luettuasi pääset julkaisutietoihin CABASissa napsauttamalla "Julkaisutiedot"-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa. 

  

Yhteenveto toukokuun julkaisutiedoista  


CABAS: Päivitys 64-bittiseen ohjelmistoon

CABAS: Ajoneuvotiedot VIN-tunnisteen perusteella

CABAS: Uusi Alihankintasopimus

CABAS: Julkaisemme CABAS Parts Cataloguen   

CABAS: Päivitys 64-bittiseen järjestelmään

Tässä julkaisussa CABAS päivitetään 64-bittiseksi järjestelmäksi. Teemme tämän parantaaksemme järjestelmän suorituskykyä ja luotettavuutta.  

 

CABASin 64-bittisen järjestelmän käyttäminen edellyttää, että käyttöjärjestelmäsi tukee 64-bittisiä sovelluksia. 32-bittinen järjestelmä sisältyy edelleen CABASin asennukseen ja voit ottaa sen käyttöön, mikäli kohtaat ongelmia. Löydät sen tietokoneeltasi etsimällä ”CSP (32bit)”. CABAS: Ajoneuvotiedot VIN-tunnisteen perusteella  


Tässä julkaisussa tuomme CABASiin uutena ominaisuutena ajoneuvotietojen haun VIN-tunnisteen avulla (AutoDAP). Ajoneuvon VIN-tunnisteen perusteella seuraavat tiedot ovat saatavilla kaikista CABASin VIN-tunnistetta/CABAS Parts Cataloguea tukevista merkeistä: 

• Ajoneuvon malli 

• Ensimmäinen rekisteröintipäivä (vain Suomessa ja Virossa) 

• Varustepaketti 

• Korimalli 

• Käyttövoima 

• Värin nimi 

• Värikoodi 

Tämä auttaa sinua valitsemaan oikean CABAS-mallin ja värikoodin. 

Tämä uusi toiminto on käytössä pelti- ja lasilaskelmissa.  CABAS: Uusi Alihankintasopimus 

 

Lisätäksemme alihankinnan läpinäkyvyyttä tuomme CABASiin uutena ominaisuutena alihankintasopimuksen. Jatkossa alihankkijan liittäminen pääkorjaamoon edellyttää aina alihankkijan lisäämistä ja alihankintasopimuksen tekemistä. Alihankintasopimus on osana kuljetuskustannussopimusta ja siinä on kolme osapuolta:  


  1. Pääkorjaamo
  2. Alihankkija
  3. Vakuutusyhtiö


Kaikkien osapuolten on hyväksyttävä sopimus, että alihankintakytkös tulee voimaan. Mikäli kuljetuskustannussopimukselle ei ole tarvetta, voidaan alihankintasopimus tehdä ilman kuljetuskustannusveloitusta. Tarkemmat ohjeet ja ohjevideo löytyvät CABASin tukisivulta.  


Täältä löydät ohjeet siitä, kuinka lisäät korjaamollesi alihankkijan.


 


CABAS: Julkaisemme CABAS Parts Cataloguen

 
CABAS Parts Catalogue on CABASiin integroitu varaosaluettelo, jota voi käyttää täydentämään varaosalistaa VIN-tunnistetuilla varaosilla. CABAS Parts Catalogue on erikseen tilattava lisäpalvelu.
CABAS Parts Catalogue antaa pääsyn valmistajan varaosanumeroihin, hintoihin ja kuviin niiden merkkien osalta, jotka ovat osa CABASin VIN-tunnistusta. Automerkkien määrä kasvaa jatkuvasti ja monien merkkien osalta näytetään myös aikaisemmat varaosanumerot. On myös mahdollista lisätä varaosia, joita ei löydy CABASista.

CABAS Parts Cataloguen edut


  • Täydennä laskelmaa VIN-tunnistetuilla varaosilla
  • Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä 
  • Valmistajien varaosatiedot jatkuvasti kasvavasta määrästä automerkkejä 

TUTUSTUMISTARJOUS!

Juuri nyt on erityisen edullista hankkia CABAS Parts Catalogue. Kun tilaat kesäkuun loppuun mennessä, saat 50 % alennuksen vuosilisenssistä! Tilaa tavalliseen tapaan, huomioimme alennuksen ensimmäisessä laskussasi.

Lisätietoja hinnoista, mukana olevista automerkeistä ja tilaamisesta löydät sivuiltamme:

https://cabgroup.se/fi/ajoneuvot/tuotteet/muut-palvelut/cabas-parts-catalogue.html