I CAB Plan-versionen för maj har vi gjort flera förändringar i CAB Plan.

Efter läsning har du tillgång till Release notes i CAB Plan genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.

Sammanfattning Release Notes CAB Plan maj

CAB Plan: Tidstämpling görs nu i CAB Repair
CAB Plan: VIN-kod överförs från CAB Damage Inspection Booking
CAB Plan: Kopia på hyrbilsbokning
CAB Plan: Varning om datum för hyrbilsbokning inte överensstämmer med reparationsbokning
CAB Damage Inspection Booking: Inställning för däcktyp och bild på däck tillagd
CAB Plan:
Uppdatering till 64-bitarsklient

CAB Plan: Tidstämpling görs nu i CAB Repair

Efter denna release av CAB Plan så kommer det inte längre gå att stämpla på jobb på teknikersidan. På teknikersidan hittar man i stället en länk som öppnar CAB Repair. Samma användarnamn och lösenord används för att logga in i både CAB Plan och CAB Repair. Är du administratör hanterar du närvaro och tidsstämplingar i CAB Repair.

CAB Plan: VIN-kod överförs från CAB Damage Inspection Booking

Om fordonsidentifiering via nationellt fordonsregister är aktiverad i CAB Damage Inspection Booking så kommer VIN-koden automatiskt läggas till i ärendet i CAB Plan.

CAB Plan: Kopia på hyrbilsbokning

Vid bokning av hyrbil i CAB Plan så kan du nu få en kopia på bokningen som skickas till hyrbilsföretaget. I inställningarna för hyrbilsbolag så anger du den e-postadress som

kopian skall skickas till.

CAB Plan: Varning om datum för hyrbilsbokning inte överensstämmer med reparationsbokning

Om datum för hyrbilsbokningen inte överensstämmer med datumen för reparationen så visas en varning i ärendet. Det är samma typ av varning som också visas för lånebil. Detta kommer att göra det enklare att komma ihåg att boka om hyrbilen om reparationen har bokats om.

CAB Damage Inspection Booking: Inställning för däcktyp och bild på däck tillagd

I CAB Damage inspection Booking går det nu att aktivera däcktyp och även uppladdning av bild på ett av däcken. De valbara däcktyperna är sommardäck, vinterdäck samt vinterdäck med dubb.

CAB Plan: Uppdatering till 64-bitarsklient

Från och med denna release uppdateras CAB Plan till en 64-bitarsapplikation. Vi gör detta för att förbättra prestanda och driftsäkerhet i systemet.

För att köra 64-bitarsversionen av CAB Plan måste ditt operativsystem stödja 64-bitarsapplikationer. En 32-bitarsversion finns fortfarande med i installationen om du får problem, du hittar den genom att söka efter ”CSP (32bit)” på din dator.