Olemme tehneet toukokuun julkaisussa useita muutoksia CAB Planiin.

Luettuasi tiedotteen, pääset halutessasi palaamaan CAB Planin julkaisutietoihin napsauttamalla "Julkaisutiedot”-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto CAB Planin toukokuun julkaisutiedoista

CAB Plan: Aikaleimaus tehdään nyt CAB Repairisssa
CAB Plan: VIN-tunnus siirretään nyt CAB Damage Inspection Bookingista
CAB Plan: Kopio vuokra-auton varauksesta
CAB Plan: Varoitus kun vuokra-autovarauksen päivämäärät poikkeavat korjauksen päivämääristä
CAB Damage Inspection Booking: Mahdollisuus lisätä rengastyyppi ja kuva asetuksissa

CAB Plan: Päivitys 64-bittiseen järjestelmään

CAB Plan: Aikaleimaus tehdään nyt CAB Repairissa
Tämän julkaisun jälkeen et voi enää tehdä aikaleimauksia Mekaanikko-sivulla. Sen sijaan Mekaanikko-sivulta löydät linkin, joka avaa CAB Repairin. Sekä CAB Planiin että CAB Repairiin kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Pääkäyttäjänä voit muuttaa tai poistaa läsnäoloja ja aikaleimauksia CAB Repairissa.

CAB Plan Repair Ohje

CAB Plan: VIN-tunnus siirretään nyt CAB Damage Inspection Bookingista
Jos sinulla on Traficom-haku aktivoitu CAB Damage Inspection Bookingissa, VIN-tunnus lisätään automaattisesti CAB Planin työtilaukselle.

CAB Plan: Kopio vuokra-auton varauksesta

Kun varaat vuokra-autoa CAB Planissa, voit saada kopion varauksesta, joka lähetetään autovuokraamoon. Autovuokraamon asetuksissa voit syöttää sähköpostiosoitteen, johon kopio lähetetään.

CAB Plan: Varoitus, kun vuokra-autovarauksen päivämäärät poikkeavat korjauksen päivämääristä

Jos vuokra-autovarauksen päivämäärät eroavat korjauksen päivämääristä, työtilauksella näytetään varoitus asiasta. Varoitus on samankaltainen kuin se, joka näytetään laina-autolle. Tämä auttaa käyttäjää muistamaan, että muuttaa vuokra-auton varausta, kun korjauksen aikataulu on muuttunut.

CAB Damage Inspection Booking: Mahdollisuus lisätä rengastyyppi ja renkaan kuva asetuksissa
CAB Damage inspection Bookingissa on nyt mahdollista aktivoida rengastyyppi ja lisätä kuva yhdestä renkaasta. Valittavia rengastyyppejä ovat kesärenkaat, talvirenkaat ja talvirenkaat nastoilla.

CAB Plan: Päivitys 64-bittiseen järjestelmään

Tässä julkaisussa CAB Plan päivitetään 64-bittiseksi järjestelmäksi. Teemme tämän parantaaksemme järjestelmän suorituskykyä ja luotettavuutta.

CAB Planin 64-bittisen järjestelmän käyttäminen edellyttää, että käyttöjärjestelmäsi tukee 64-bittisiä sovelluksia. 32-bittinen järjestelmä sisältyy edelleen CAB Plan asennukseen ja voit ottaa sen käyttöön, mikäli kohtaat ongelmia. Löydät sen tietokoneeltasi etsimällä ”CSP (32bit)”.