I CAB Plan-versionen för november har vi gjort flera förändringar i CAB Plan.

Viktigt!

Nu uppdaterar vi systemkraven för CABAS och CAB Plan.
Det innebär att du efter denna release kommer att behöva Windows 10 (inte RT)/Windows Server 2016 eller senare för att köra programmet. Se till att din dator uppfyller kraven.
Mer om systemkraven hittar du HÄR.

Efter läsning har du tillgång till Release notes i CAB Plan genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.

Sammanfattning Release Notes CAB Plan november

CAB Plan: Utlovat leveransdatum tillagt i SMS
CAB Plan: Inställningar för avvikelsehantering på en egen flik
CAB Plan: ”Bärgad” och ”Kund väntar” kan läggas till i flödesvisningens filter
CAB Plan: Information om skadebesiktningen i bokningslistan

CAB Plan: Utlovat leveransdatum tillagt i SMS

Nu kan fordonsägaren få med information om utlovat leveransdatum i SMS som skickas för att bekräfta reparationen och påminnelsen för att lämna för reparation.

CAB Plan: Inställningar för avvikelsehantering på en egen flik

Inställningar för avvikelsehantering har flyttats och administreras nu på en egen flik i grunddata.

CAB Plan: ”Bärgad” och ”Kund väntar” kan nu läggas till i flödesvisningens filter

Statusarna ”Bärgad” och ”Kund väntar” kan användas som parametrar i nya och befintliga filter som används i flödesvisningen.

CAB Plan: Information om skadebesiktningen i bokningslistan

Om du för muspekaren över en skadebesiktning i bokningslistan får du information om vilken avdelning besiktningen är bokad på. Detta kan underlätta om du har flera avdelningar där det bokas skadebesiktningar. En färgmarkering till vänster på raden visar också vilken status som besiktningen har.