Olemme tehneet useita muutoksia CAB Planiin marraskuun julkaisussa.

Huomio! Päivitetyt järjestelmävaatimukset

Tästä julkaisusta alkaen tarvitset Windows 10 (ei RT) / Windows Server 2016 tai uudemman käyttöjärjestelmän käyttääksesi CAB Plania. Varmista, että tietokoneesi täyttää nämä vaatimukset. Jos sinulla on käytössäsi vielä vanhempi Windowsin versio, sinun tulee päivittää se uudempaan käyttääksesi CAB Plania.

Luettuasi tiedotteen, pääset halutessasi palaamaan CAB Plan julkaisutietoihin napsauttamalla "Julkaisutiedot”-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto CAB Planin marraskuun julkaisutiedoista

CAB Plan: Luvattu toimituspäivä lisätty tekstiviestiin
CAB Plan: Poikkeamien hallinnan asetukset omalle välilehdelle
CAB Plan: “Hinattu” ja “Asiakas odottaa” voidaan lisätä vuokaavion suodattimeen
CAB Plan: Tietoja vahinkotarkastuksesta varausten pikalistassa

CAB Plan: Luvattu toimituspäivä lisätty tekstiviestiin

Ajoneuvon omistajalle voi nyt antaa tietoa sovitusta luovutuspäivästä tekstiviesteissä, jotka lähetetään korjausajan vahvistukseksi ja muistutukseksi korjaukseen tuomisesta.

CAB Plan: Poikkeamien hallinnan asetukset omalle välilehdelle

Poikkeamien hallinnan asetukset on siirretty uuteen paikkaan, ja ne löytyvät nyt erilliseltä välilehdeltä Asetuksista. Tämä koskee vain korjaamoita, joilla on käytössä erillinen lisätuote poikkeamien hallintaan.

CAB Plan: “Hinattu” ja “Asiakas odottaa” voidaan lisätä vuokaavion suodattimeen

Tiloja “Hinattu” and “Asiakas odottaa” voidaan käyttää hakutekijöinä uusissa ja nykyisissä vuokaavion suodattimissa.

CAB Plan: Tietoja vahinkotarkastuksesta varausten pikalistassa

Kun siirrät hiiren osoittimen vauriotarkastusten pikalistassa vahinkotarkastuksen päälle, saat tietoa siitä, mille osastolle tarkastus on varattu. Tämä voi olla hyödyllistä, kun sinulla on useita osastoja, joihin tarkastuksia varataan. Rivin vasemmassa laidassa on värikoodi, joka kertoo tarkastuksen tilan.