I septemberreleasen inför vi den uppdaterade tidsstandarden för Ytrikta. Funktionellt innebär detta endast att den övre gränsen för hur stora skador du kan kalkylera i ytriktadialogen ökar.

Förutom detta har vi gjort en rad säkerhets- och prestandaförbättringar ”under huven”.

Efter läsning har du tillgång till Release notes i CABAS genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.

Sammanfattning Release notes September

CABAS: Större yta möjlig att kalkylera i ytriktadialogen.

CABAS: Större yta möjlig att kalkylera i ytriktadialogen.

I och med denna release uppdateras tidstandarden för Ytrikta i CABAS. Detta är ett resultat av en kompletterande tidsstudie på större skador som presenterades tidigare i år. Funktionsmässigt är den enda skillnaden från tidigare att den maximala ytan som är möjlig att kalkylera i Ytriktadialogen ökar från 18dm2 till 25dm2.

Viktigt!

Befintliga kalkyler skapade innan 30 september kommer att kalkyleras enligt den nya standarden om de öppnas och beräknas om efter Release 23.9.

Mer information om tidstandarden för Ytrikta hittar du här:  www.cabas.se/ytrikta