I aprilreleasen inför vi bland annat förbättrad hantering av reservdelar som ska läggas till i CABAS-kalkylen genom DMS-integration.

Efter läsning har du tillgång till Release notes i CABAS genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.

Sammanfattning Release notes April

CABAS: Förbättrad DMS-integration för reservdelshanteringen i kalkylen

CABAS: Förbättrad DMS-integration för reservdelshanteringen i kalkylen

Med denna release har vi förbättrat hanteringen av reservdelar som tagits in till kalkylen via DMS-integrationen ”Get Work Order Items..." (Hämta arbetsorderrader…)

Här visas hur hanteringen var i CABAS 23.2 (före release 23.4)

Ville du lägga till en reservdel från dialogen ”Update estimate” (Uppdatera kalkyl) och klicka på en reservdelsrad öppnades fönstret ”Spare part matches found” (Matchande reservdelar hittades) som visar informationen om den valda reservdelen). Var reservdelstexten lång så var du tvungen att scrolla i sidled…

…för att komma åt ”Add” (Lägg till) i slutet av reservdels-raden för att kunna lägga till reservdelen i kalkylen:

Efter release 23.4 kommer fönstret ”Spare part matches found” (Matchande reservdelar hittades...) anpassas efter reservdelstextens längd – ”Add” (Lägg till)-knappen kommer alltid vara synlig så reservdelen kan läggas till direkt: