Huhtikuun CABAS-päivityksessä parannetaan muun muassa DMS-integraation kautta tuotavien varaosien käsittelyä.

Luettuasi pääset julkaisutietoihin CABASissa napsauttamalla "Julkaisutiedot"-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto huhtikuun 2023 julkaisutiedoista

CABAS: Parannus DMS-integraation kautta tuotavien varaosien käsittelyyn

CABAS: Parannus DMS-integraation kautta tuotavien varaosien käsittelyyn

Huhtikuun CABAS-päivityksessä parannetaan niiden varaosien käsittelyä, jotka tuodaan laskelmalle DMS-integraation ”GetWorkOrderItems” kautta.

Varaosan käsittely CABASissa ennen huhtikuun 2023 päivitystä

Kun halusit lisätä varaosan Päivitä laskelma -näkymästä ja klikkasit varaosaa, niin avautui ikkuna ”Sopivia varaosia löytyi” (joka näytti valitun varaosan tiedot).

Jos varaosaa koskeva teksti oli pitkä, täytyi ikkunan alapalkkia liu’uttaa sivulle:

Vasta sen jälkeen tuli Lisää-painike näkyviin ja varaosan pääsi tuomaan laskelmalle:

Huhtikuun päivityksen jälkeen mukautuu ”Sopivia varaosia löytyi” -ikkuna varaosatekstin pituuden mukaan, ja Lisää-painike on koko ajan näkyvissä varaosan lisäämisen helpottamiseksi.