I och med denna release byter CAB Plan driftplattform till Microsoft Azure. Inga funktionella förändringar har gjorts i denna version av CAB Plan.

Extrainsatt release med planerat driftstopp 4-6 mars 2022
Mellan klockan 18.00 fredagen den 4 mars och 23.59 den 6 mars 2022 kommer CAB att genomföra omfattande underhållsarbete som berör flertalet av våra tjänster inom fordonsområdet, inkluderat CAB Plan. Det kommer att innebära att dessa tjänster inte kommer att vara tillgängliga under tiden.

Läs mer om driftstoppet här:

https://cabgroup.se/fi-se/fordon/notifications/planerat-driftstopp_sf_se.html

Appen TimeTracker kommer inte att fungera efter releasen

Efter releasen kommer du inte längre att kunna använda appen TimeTracker för tidregistrering av jobb. Istället finns den nya mobila webbaserade lösningen, CAB Plan Repair, tillgänglig för tidstämpling.

Länk till CAB Plan Repair:

https://automotive-repair.cabgroup.net/

Det går naturligtvis också att tidregistrera direkt i CAB Plan precis som tidigare.

Viktigt! jobb måste pausas manuellt vid arbetstidens slut fredagen den 4 mars

Vanligtvis pausas alla pågående jobb i CAB Plan automatiskt vid midnatt. På grund av serverflytten kommer detta inte att ske.  För att minska administrativt arbete med att ändra tidsregistreringar i efterhand så råder vi samtliga tekniker att pausa pågående jobb vid arbetstidens slut fredagen den 4 mars.