I CAB Plan-versionen för april har vi lagt mycket tid på att rätta kända felaktigheter samt att förbättra prestanda och säkerhet.

Vi ligger i slutfasen av utveckling av den nya teknikerapplikationen, CAB Repair, och kommer att leverera den för acceptanstest till utvalda verkstäder inom kort.

Utveckling sker också på den skadebesiktningsportal som många verkstäder och försäkringsbolag använder. Till vår release i juni kommer fordonsägaren inte att behöva boka en inspektionstid, utan kan istället skicka information och bilder som granskas av verkstaden direkt i CAB Plan.

Efter läsning har du tillgång till Release notes i CAB Plan genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.

Sammanfattning Release Notes CAB Plan april

CAB Plan: Visa nästa arbetsdag i flödesvisningens filter
CAB Plan: Loggning av ändrade telefonnummer i ärendet

CAB Plan: Visa nästa arbetsdag i flödesvisningens filter
Det val i filtret som tidigare hette ”I morgon” har bytt namn och heter nu ”Nästa arbetsdag”. Har du valt inställningen ”Nästa arbetsdag” så visas i morgon om någon tekniker arbetar då, men om det till exempel är fredag och ingen arbetar lördag och söndag så visas måndag.

CAB Plan: Loggning av ändrade telefonnummer i ärendet
När information uppdateras i ett ärende från till exempel en kalkyl så försvinner den tidigare informationen. Många användare har hört av sig och vill att det telefonnummer som har skrivits över skall vara synligt. Vi har därför lagt till den informationen i ärendeloggen.