Med september-releasen införs ett av de förbättringsförslag som lämnats in av CABAS-användare. Förslaget gör arbetsflödet smidigare när en användare behöver lägga till en reservdel i en tidigare skickad reservdelsförfrågan. Läs mer om detta längre ner.

Länkar till Release notes finns efter läsning i notifieringslistan uppe till höger.

Sammanfattning Release notes September

CABAS: Möjlighet att markera/avmarkera samtliga reservdelar vid förfrågan till demonterare

Sammanfattning Release notes September (utveckling Försäkringsbolag)

CABAS: Möjlighet att skapa glaskalkyler

CABAS: Möjlighet att markera/avmarkera samtliga reservdelar vid förfrågan till demonterare

Nu finns en kryssruta för att markera eller avmarkera samtliga reservdelar i en reservdelsförfrågan med bara ett klick. På så sätt blir det enklare att skicka iväg en uppdaterad reservdelsförfrågan för endast de senast tillagda delarna.

CABAS: Möjlighet att skapa glaskalkyler

Från och med denna release kan försäkringsbolagen även skapa glaskalkyler i CABAS.