Syyskuun julkaisu tuo mukanaan yhden CABAS-käyttäjien toivomista parannusehdotuksista. Uusi ominaisuus helpottaa laskijan työtä silloin, kun käyttäjän on lisättävä puuttuva purkuvaraosa jo aiemmin lähetettyyn CABAS Parts -varaosakyselyyn. Linkki julkaisutietoihin löytyy myös klikkaamalla CABASin aloitussivun oikeassa yläkulmassa olevaa julkaisutiedot-painiketta.

Yhteenveto syyskuun julkaisutiedoista

CABAS: Mahdollisuus valita purkuosakyselyn kaikki varaosat tai poistaa valinta kaikista yhdellä painikkeella.

Yhteenveto syyskuun julkaisutiedoista (Vakuutusyhtiöt)

CABAS: Mahdollisuus luoda lasilaskelmia

CABAS: Mahdollisuus valita purkuosakyselyn kaikki varaosat tai poistaa valinta kaikista yhdellä painikkeella.

Jatkossa voidaan yhdellä painikkeella valita tai poistaa kaikki CABAS Parts -varaosakyselyn varaosavalinnat. Tämä helpottaa purkuosakyselyn käsittelyä, kun uusi kysely tehdään vain niille osille, jotka puuttuivat edellisestä lähetyksestä.

CABAS: Mahdollisuus luoda lasilaskelmia

Jatkossa vakuutusyhtiön CABAS-lisenssissä voidaan luoda uusi lasilaskelma.