I CAB Plan-versionen för juni hittar du nu ett antal förbättringar och nya funktionerBland annat är det nu möjligt att sortera avdelningar i planeringen och kunna ange fordonets parkeringsplats.

Länkar till Release Notes finns efter läsning i notifieringslistan uppe till höger.

Sammanfattning Release Notes CAB Plan Juni

CAB Plan: Sortering av avdelningar i planeringen
CAB Plan: Ange parkeringsplats
CAB Plan: SMS skickas när fordonet är färdigt för leverans
CAB Plan: Ikon för bärgat fordon i listan över kommande besiktningar
CAB Plan: Information tillagd på planerade jobb

CAB Plan: Sortering av avdelningar i planeringen
Nu är det möjligt att själv välja i vilken ordning avdelningar ska visas i planeringen. Inställningen är personlig och sparas lokalt på datorn.

CAB Plan: Ange parkeringsplats
På arbetsordern kan fordonets parkeringsplats anges. Denna information kommer då att synas i planeringen, flödesvisningen och på teknikerns planerade jobb.

CAB Plan: SMS skickas när fordonet är färdigt för leverans
I en tidigare release lades statusen ”Färdig för leverans” till. Nu är det möjligt att välja att SMS om hämtning av fordonet ska skickas till kunden när denna status sätts.

CAB Plan: Ikon för bärgat fordon i listan över kommande besiktningar
I listan över kommande skadebesiktningar kommer en bärgatikon att synas när denna status är vald i arbetsordern.

CAB Plan: Information tillagd på planerade jobb
I planeringen har ytterligare information lagts till i texten som visas när muspekaren förs över jobbet. Informationen som lagts till är: Reservdelsstatus, låne- och hyrbil samt aktuellt försäkringsbolag.