Kesäkuun CAB Plan -päivityksessä on useita parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Jatkossa suunnittelussa on mahdollista lajitella osastot ja määrittää ajoneuvojen pysäköintitila. Linkki julkaisutietoihin löytyy CABASin aloitussivun oikeasta yläreunasta. 

 

Kesäkuun julkaisutietojen yhteenveto  

CAB Plan: Osastojen lajittelu suunnittelussa 
CAB Plan: Pysäköintipaikkojen hallinta 
CAB Plan: SMS-muistutus ”valmis luovutettavaksi”-tilasta 
CAB Plan: Hinausauto-kuvake tulevien tarkastusten luettelossa. 
CAB Plan: Lisätietoja suunniteltuun työhön  
 

CAB Plan: Osastojen lajittelu suunnittelussa 
Jatkossa on mahdollista valita järjestys, jossa osastojen halutaan näkyvän suunnittelussa. Asetus on henkilökohtainen ja vaatii tallennuksen jäädäkseen muistiin. 


CAB Plan: Pysäköintipaikkojen hallinta 
Jatkossa kun tapahtumaa luodaan, siihen voidaan kytkeä parkkipaikkavaraus. Varaus näkyy suunnittelussa, vuokaaviossa sekä mekaanikolle, jolle työ on suunniteltu.  


CAB Plan: SMS-muistutus ”valmis luovutettavaksi”-tilasta 
Aikaisemmin julkaistiin ”Valmis luovutettavaksi”-tapahtumatila. Jatkossa tilavalintaan voidaan kytkeä automaattinen SMS-viestin lähetys asiakkaalle, kun tapahtuman tila on asetettu. 


CAB Plan: Hinausauto-kuvake tulevien tarkastusten luettelossa.                                                          
”Hinattu”-symboli on jatkossa näkyvissä tulevien vauriotarkastusten luettelossa, jos ajoneuvo on merkattu tapahtumaan hinatuksi. 


CAB Plan: Lisätietoja suunniteltuun työhön 
Suunnittelun tekstiin on lisätty tietoja varaosan tilasta, laina- ja vuokra-autosta sekä korvaavasta vakuutusyhtiöstä. Tiedot tulevat näkyviin, siirtämällä hiiren osoitin työn päälle.