Marraskuun julkaisussa tuomme useita muutoksia CABASiin. Tämän lisäksi olemme myös korjanneet virheitä ja tehneet suorituskyvyn parannuksia järjestelmään .

Huom!

Päivitämme CABASin ja CAB Planin järjestelmävaatimuksia. Tämä tarkoittaa, että marraskuun julkaisun jälkeen tarvitset Windows 10 (ei RT)/Windows Server 2016 tai uudemman käyttöjärjestelmän. Varmista, että tietokoneesi täyttää vaatimukset. Löydät lisää järjestelmävaatimuksista täältä:

Luettuasi pääset julkaisutietoihin CABASissa napsauttamalla "Julkaisutiedot"-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto marraskuun julkaisutiedoista

CABAS: ”Lisävalot” on nyt lisätty CABASin vakioriveihin

CABAS: Vie oman organisaatiosi käyttäjärekisteri

CABAS: Korjaamo ei itse pysty lisäämään alihankkijakorjaamoita

CABAS: ”Lisävalot” on nyt lisätty CABASin vakioriveihin

Saamamme palautteen mukaan lisävaloja poistetaan ja vaihdetaan usein vaurioiden korjauksen yhteydessä, joten olemme nyt lisänneet "Lisävalot" (irrotus/asennus ja vaihto) yleisiksi vakioriveiksi CABASissa

Jotta voit käyttää uusia vakiorivejä, sinun on tuotava ne CABAS-järjestelmään. Tämä tehdään napsauttamalla Perustieto (1) => Vakiorivit (2) => Sisäänluku.. (3) => CABAS yleiset vakiorivit (4) => OK (5)

En bild som visar text, skärmbild, programvara, skärm
Automatiskt genererad beskrivning

Valitse uudet rivit (6) ja napsauta ”OK” (7). Valmis!

CABAS: Vie oman organisaatiosi käyttäjärekisteri

CABASissa on nyt mahdollista viedä organisaatiosi käyttäjärekisteri tiedostomuotoon ylläpitäjän oikeuksilla.

Jos haluat viedä oman organisaatiosi käyttäjärekisterin, voit tehdä sen näin:

En bild som visar text, skärmbild, programvara, Datorikon
Automatiskt genererad beskrivning

Napsauta "Perustieto" (1). Oletusarvoisesti "Käyttäjä"-näkymä näytetään. "Suodattimessa" (2) voit valita, minkä käyttäjäryhmän haluat viedä. Kun olet tehnyt valintasi, napsauta painiketta "Vie..." (3) - tämä painike näkyy vain käyttäjille, joilla on ylläpitäjän oikeudet.

Sinun on päätettävä, minne csv-tiedosto tallennetaan (4) ja millä nimellä tiedostoa kutsutaan (5). Napsauta sitten "Tallenna" (6).

Vietävien käyttäjien määrästä riippuen itse vienti voi kestää lyhyen hetken tai hieman kauemmin.

CABAS: Korjaamo ei itse pysty lisäämään alihankkijakorjaamoita

Nousseiden tietoturvavaatimusten vuoksi pääkorjaamolta poistuu mahdollisuus itse liittää jokin maalaamo tai muovikorjaamo alihankkijakseen CABASissa

Jos korjaamo haluaa lisätä maalaamon tai muovikorjaamon alihankkijakseen, tulee pääkorjaamon olla yhteydessä kyseessä olevaan vakuutusyhtiöön ja pyytää tätä tekemään kytköksen.

Muutoksella ei ole vaikutusta aiemmin tehtyihin alihankintakytköksiin tai laskelmiin.

Ohje vakuutusyhtiölle alihankkijakorjaamon lisäämiseksi löytyy CABASin FAQ-sivulta.