Kesäkuun 2023 julkaisussa olemme tehneet useita muutoksia CAB Planiin.

Luettuasi tiedotteen, pääset halutessasi palaamaan CAB Plan julkaisutietoihin napsauttamalla "Julkaisutiedot”-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto CAB Planin kesäkuun 2023 julkaisutiedoista

CAB Plan: Kansallisten juhlapyhien tuonti

CAB Plan: Poista varoitus käytöstä, kun edellinen työ ei ole valmis

CAB Plan: Vahinkopäivän siirtäminen laskelmalta työmääräykseen

CAB Plan: Muokkaa-painikkeen uusi sijainti Yritysasetuksissa

CAB Plan: Kansallisten juhlapyhien tuonti

Nyt on mahdollisuus tuoda kansalliset juhlapyhät tulevalle kalenterivuodelle. Tuonnin yhteydessä poissaolo lisätään kaikkiin korjaamon osastoihin. Päivien valinnassa voit merkitä päivät palkallisiksi poissaoloiksi, jos CAB Planin tietoja käytetään palkanlaskennassa. Jos merkittyinä päivinä on suunniteltuja töitä, näyttöön tulee varoitus ja sinun tulee ensin ajoittaa nämä työt uudelleen. Jos haluat peruuttaa valintasi, poissaolo voidaan poistaa hakemalla päivät uudelleen ja poistamalla haluttujen päivien valinta.

CAB Plan: Poista varoitus käytöstä, kun edellinen työ ei ole valmis

Organisaatio-asetuksissa on nyt käytettävissä asetus, joka poistaa käytöstä varoituksen, jonka käyttäjä saa, kun edellistä työtä ei ole merkitty valmiiksi.

CAB Plan: Vahinkopäivän siirtäminen laskelmalta työmääräykseen

Mikäli CABAS-laskelmalla on vahinkopäivämäärä, se siirretään jatkossa CAB Planiin ja lisätään tapahtuman Vahinko-välilehdelle.

CAB Plan: Muokkauspainikkeen uusi sijainti organisaatioasetuksissa

Muokkaa-painike Yritysasetuksissa on siirretty ikkunan yläosaan käytön helpottamiseksi.