Joulukuun julkaisussa tuomme CABASiin uutena toimintona VIN-haun. 
 

Luettuasi pääset julkaisutietoihin CABASissa napsauttamalla "Julkaisutiedot"-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa. 

 

Yhteenveto joulukuun 2022 julkaisutiedoista 

 

CABASUuden VIN-haun käyttöönotto CABASissa 
CABAS:
 Ilmoitus Volvon VIN-hausta 

 


 

CABAS: Uuden VIN-haun käyttöönotto CABASissa 


Viimeinkin aika on koittanut - julkaisemme VIN-palvelumme ensimmäisen vaiheen, joka auttaa sinua käyttäjänä saamaan oikean varaosan valittua jo ensimmäiseen laskelmaan ja näin parantamaan ensimmäisen laskelman laatua. VIN-koodiin perustuvan varaosien suodatuksen avulla järjestelmä ehdottaa varaosaa, joka sopii suoraan kyseessä olevaan ajoneuvoon. Uusi palvelu sisältyy CABAS-lisenssiin, joten se ei maksa mitään ylimääräistä (huomaa, että tämä ei koske olemassa olevaa Volvon VIN-hakua, josta on erillinen huomautus dokumentin lopussa). 

 
Ajoneuvon VIN-koodin mukaiset oikeat varaosat on merkitty Työvaihe-sivulla Varaosat-välilehden uuteen sarakkeeseen "VIN" (katso punainen nuoli alla): 


En bild som visar text 
Automatiskt genererad beskrivning 
 

Sama tieto näytetään myös varaosaerittelyn uudessa sarakkeessa "VIN" (katso punainen nuoli alla) sekä myös PDF-tulosteessa ja arkistossa. 


En bild som visar text 
Automatiskt genererad beskrivning 


VIN-sarakkeen tieto päivittyy, mikäli varaosia päivitetään manuaalisesti tai integraation kautta. 
 

Ensimmäisessä vaiheessa VIN-haun käyttö on mahdollista laskemille, joissa on VAG:n (VW, Audi, Skoda, Seat ja Cupra) sekä BMW ja MINIn valmistamia ajoneuvoja. Työskentelemme jatkuvasti yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa tuodaksemme lisää automerkkejä VIN-haun piiriin. Uusien tuotemerkkien käyttöönotto ei rajoitu CABAS-julkaisuihin, vaan niitä lisätään sitä mukaa kun saamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa varmistettua riittävän korkean luotettavuuden varaosien vastaavuudelle VIN-haussa.  


TÄRKEÄÄ!  
- VIN-haku toimii aluksi vain korilaskelmissa. 
- VIN-koodihaku on käytössä vain 12.12.2022 jälkeen luoduissa laskelmissa. 
- Mikäli laskelmasta tehdään kopio, VIN-haku toimii, kunhan laskelma ensin tallennetaan, suljetaan ja avataan uudelleen. 
 

 
CABAS: Ilmoitus Volvon VIN-hausta 


Volvon nykyinen VIN-palvelu säilyy, kunnes Volvo liitetään uuteen VIN-hakuun. Tämä tarkoittaa, että siihen asti Volvon nykyisen VIN-palvelun käyttö maksaa entiseen tapaan. Kun olemme laajentaneet uutta palvelua Volvoon, VIN-haut ovat ilmaisia myös Volvolle.