Marraskuun julkaisussa olemme tehneet joitakin pieniä muutoksia käyttöliittymään. Olemme myös valmistelleet CABASia tulevaa VIN-koodihakua varten, joka julkaistaan 12. joulukuuta 2022.


Luettuasi pääset julkaisutietoihin CABASissa napsauttamalla "Julkaisutiedot"-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa. 

 

Yhteenveto marraskuun 2022 julkaisutiedoista 

 

CABASKäyttövoima tulee pakolliseksi laskelmalla  
CABAS
Muutoksia DMS-integraatioihin 


 

CABAS: Käyttövoimasta tulee pakollinen kenttä laskelmassa 

Tästä julkaisusta lähtien Omistaja/Ajoneuvo-välilehden Käyttövoima-kenttä on pakollinen, joten laskelmaa ei ole mahdollista lähettää vakuutusyhtiölle, jos tiedot puuttuvat. Jos et saanut tietoja automaattisesti laskelmalle Traficom-kyselystä, DMS-integraation kautta tai vain unohdat täyttää ne, saat tästä muistutuksen, kun yrität lähettää laskelman: 


 
Helpottaaksemme tiedon syöttämistä, olemme lisänneet CABASiin valikon, josta voit valita ajoneuvon polttoainetyypin. 

 CABAS: Muutoksia DMS-integraatioihin 

CAB julkaisi hiljattain uusia versioita DMS-integraatiostamme (versio 2). Tämä tarkoitti muun muassa sitä, että DMS:stä lähetetty varaosan listahinta ja alennus voidaan näyttää laskelmalla. Tämän julkaisun jälkeen integraatiomme tukevat vain uusia versioita. 

Jos korjaamo käyttää edelleen vanhaa versiota, näyttöön tulee virheilmoitus: 


 


Jos näin tapahtuu, ota yhteyttä yhtiösi IT-päällikköön ja/tai DMS-palveluntarjoajaasi päivittääksesi integraatiosi versioon 2.