Syyskuun CAB Plan -versiossa olemme tehneet muutoksia alla mainittuihin palveluihimme.

Luettuasi tiedotteen, pääset halutessasi palaamaan CAB Plan julkaisutietoihin napsauttamalla "Julkaisutiedot”-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto julkaisutiedoista CAB Planissa syyskuussa 2022

CAB Plan: Kuvatarkastukset CAB Planin aloitussivulla

CAB Plan: Käsin syötetyn ajan lukitseminen

CAB Plan: Aloituspäivä laskelmalla asettaa Aloituspäivän CAB Planissa (ainoastaan CABASin kanssa)

CAB Plan: Ajoneuvon liikennekelpoisuuden merkitseminen tapahtumalle

CAB Damage Inspection Booking: Useita asetuksia lisätty

Online Repair Status: Tilaa “Valmis luovutettavaksi” voidaan hyödyntää paremmin

CAB Plan Poikkeaman hallinta: Kommenttien tuonti raportille

CAB Plan: Kuvatarkastukset CAB Planin aloitussivulla

CAB Planin aloitussivulle on nyt lisätty oma osio kuvatarkastuksille. Samalla sivulle on lisätty päivämäärätietoja useisiin kohteisiin.

CAB Plan: Käsin syötetyn ajan lukitseminen

Nyt on mahdollista lukita aika, joka on annettu työlle käsin. Lukittu aika säilyy, vaikka laskelman aika muuttuisikin. CAB Planin käyttäjät ovat toivoneet tätä toimintoa, jotta esim. keskeneräisen laskelman muutokset eivät muuta resurssille varattua aikaa.

CAB Plan: Aloituspäivä CABAS laskelmalla asettaa varaukselle/suunnittelulle aloituspäivän.

Jos CABAS-laskelmalle on määritetty korjauksen aloituspäivä, käytetään tätä päivämäärää varauksen/suunnittelun aloituspäivänä. Poikkeus tähän on, jos CAB Plan -yritysasetuksista on valittu asetus, joka edellyttää aloituspäivän merkitsemistä aina käsin.

CAB Plan: Ajoneuvon liikennekelpoisuuden merkitseminen tapahtumalle

Tapahtumalle voidaan nyt merkitä, jos ajoneuvo ei ole ajokelpoinen.

CAB Damage Inspection Booking: Useita asetuksia lisätty

CAB Plan Web Admin (CPWA) sivustolle on lisätty uusia asetuksia DIB-sivuston toimintaan.

Jos hallinnoit useampia korjaamoja, joilla on sama nimi, voit nyt valita “Alias”-nimen korjaamolle. Nimi tulee esiin vain Web Admin ‑sivustolla.

Nyt on mahdollista valita kenelle lähetetään kopio vauriotarkastusvarauksesta riippuen siitä, onko tarkastus tehty paikan päällä vai kuvista.

Jos haluat, että asiakas voi varata ainoastaan kuvatarkastuksia, voit nyt valita asetuksen, jossa poistetaan korjaamolla tapahtuvien varausten mahdollisuus.

Jatkossa voit valita millä etäisyydellä DIB-sivusto näyttää valittavissa olevat korjaamot kartalla. Aiemmin etäisyys oli oletuksena 50 km. Kuten ennenkin, voit painamalla “Näytä lisää” nähdä korjaamoita myös pidemmällä kuin valittu etäisyys.

Jatkossa on mahdollista määrittää asetuksista, voiko jo varausta tehdessä merkitä onko ajoneuvo ajokelpoinen.

Online Repair Status: Tilaa “Valmis Luovutettavaksi” voidaan nyt hyödyntää.

CPWA (Web Admin) -portaalista voit nyt valita miten käyttää ORS-toiminnossa “Valmis luovutettavaksi” -tilaa. ORS tulee jatkossa asetuksen ollessa käytössä näyttämään tilan “Valmis” asiakkaalle vasta kun työnjohto on määrittänyt “Valmis luovutettavaksi” -tilan. Jatkossakin on mahdollista käyttää myös ”Valmis”-tilaa asiakasseurantalinkin ”Valmis”-tilana näin haluttaessa

CAB Plan Poikkeaman hallinta: Kommenttien tuonti raportille

CAB Plan Poikkeaman hallinnassa on poikkeamat voitu ennenkin tuoda esim. Exceliin. Jatkossa myös poikkeaman havainnut mekaanikko ja hänen kirjoittamansa kommentit saadaan samalle raportille.