Syyskuun CAB Plan päivityksessä on tehty mahdolliseksi lähettää tekstiviestimuistutus tulevasta korjauksesta. Jatkossa asiakas voi myös vastata korjaamolta lähettyyn viestiin.

Linkit Julkaisutietoihin löytyvät aloitussivun oikean yläreunan ”Julkaisutiedot”-ikonia klikkaamalla.

Yhteenveto – syyskuun 2021 CAB Plan ‑julkaisutiedot

CAB Plan: Tekstiviestivahvistus korjausvarauksesta
CAB Plan: 2-suuntainen tekstiviestien lähetysmahdollisuus
CAB Plan: Suunnitelma-välilehdellä lista suunnitelluista töistä
CAB Plan: Valokuvatarkastukset tapahtumaraportissa
CAB Plan: Työtilausnumero tapahtumaraportissa
CAB Plan: Sähköpostit voidaan lisätä tapahtumaraporttiin
CAB Plan: Lisää autonvuokrauksessa nouto- ja palautusajat oletusasetuksena
CAB Plan: Korvaava vakuutusyhtiö näkyy vuokaaviossa
CAB Plan: Vuokaavion uudet vakuutusyhtiö ja omat työt -suodattimet
CAB Plan: Vuokaavionäkymän asetukset poistettiin yritysasetuksista
CAB Damage Inspection Booking: Muokattu asiakasvahvistus viestiteksti

CAB Plan: Tekstiviestivahvistus korjausvarauksesta
Uudella tekstiviestipohjalla asiakkaalle voidaan lähettää vahvistus korjausvarauksesta. Lähetys asiakkaalle voidaan tehdä manuaalisesti, korjausvarauksen yhteydessä tai seuraavana päivänä korjauksen varauspäivästä. Uusi viesti tallentuu viestihistoriaan.

CAB Plan: 2-suuntainen tekstiviestien lähetysmahdollisuus
Asiakkaalla on jatkossa mahdollisuus vastata hänelle lähetettyihin tekstiviesteihin. Toimintoa voidaan ohjata tekstiviestiasetuksista. Uusi toiminto on oletuksena ”päällä”-tilassa ja se on kytkettävissä ”pois”-tilaan. Asiakaan lähettämissä vieteissä lähettäjänä ei ole korjaamo vaan virtuaalinen puhelinnumero.

Asiakkaan lähettämät viestit näkyvät sivun yläreunassa saapuneiden tekstiviestien valikossa. Saapuneita viestejä voidaan tarkastella klikkaamalla valikkoa. Klikkaamalla ”puhelin” kuvaketta voidaan nähdä kaikki saapuneet ja lähetetyt viestit.

Tekstiviestivalikko on suunniteltu kommunikoinnin helpottamiseksi. Lukemattomien viestien määrä on näkyvissä punaisella pohjalla. Kun viestit kuitataan luetuksi ne häviävät tekstiviestivalikosta.

Vuokaavion puhelinkuvakkeen ominaisuuksia muokattu niin, että jatkossa harmaa kuvake kertoo, ettei tapahtumassa ole viestejä. Vihreä kuvake kertoo luetuista viesteistä ja punainen kuvake kertoo lukemattomista viesteistä.

CAB Plan: Suunnitelma-välilehdellä lista suunnitelluista töistä
Käyttäjien toiveesta suunnitelma sivulle, jokaiselle resurssille ja tiimille on lisätty kuvake. Kuvaketta klikkaamalla avautuu lista suunnitelluista töistä. Listasta on helpompi erottaa pienet työt, jotka voivat joskus olla vaikeasti erottuvia kalenterissa. Listasta voidaan myös helposti muuttaa suunnittelua, raahaamalla listasta valittu työ uuteen kalenterin ajankohtaan.

CAB Plan: Valokuvatarkastukset tapahtumaraportissa
Tapahtuma raportissa on jatkossa eroteltu valokuvatarkastukset kirjaimella X. Lisäksi uutena voidaan nähdä vauriotarkastus- ja varauspäivä

CAB Plan: Työtilausnumero tapahtumaraportissa
Jos tapahtumassa on työtilausnumero, se näkyy myös tapahtumaraportissa. Toiminto on tehty korjaamoiden pyynnöstä, jotka käyttävät tapahtumaraporttia takuutapauksien raportointiin.

CAB Plan: Sähköpostit voidaan lisätä tapahtumaraporttiin
Jatkossa on mahdollista lisätä asiakirjaksi sähköposti, jonka tiedostopääte on ".msg".

CAB Plan: Lisää autonvuokrauksessa nouto- ja palautusajat oletusasetuksena
Jos vuokra-auton nouto- ja palautusaika on vakioitunut, voidaan kellonajat syöttää vuokra-autoasetuksiin. Tällöin tulevien vuokra-autollisten tapahtumien nouto- ja palautusaikoihin sovelletaan asetuksien mukaista vakioaikaa. Vakioaikaa voidaan kuitenkin muuttaa tapahtumakohtaisesti tilanteeseen sopivaksi.

CAB Plan: Korvaava vakuutusyhtiö näkyy vuokaaviossa
Korvaavan vakuutusyhtiön voi jatkossa nähdä vuokaaviossa leijuttamalla hiirtä tapahtuman rekisterinumeron päällä.

CAB Plan: Vuokaavion uudet vakuutusyhtiö ja omat työt -suodattimet
Vuokaaviossa on uusi suodatin, jolla tapahtumia voidaan suodattaa vakuutusyhtiökohtaisesti. Jatkossa korjaamo voi suodattaa tapahtumat, joiden kaikki työvaiheet tehdään omassa korjaamossa. Tällöin ei näytetä tapahtumia, joissa osa työvaiheista tehdään ulkoistettuna.

CAB Plan: Vuokaavion asetukset poistettiin yritysasetuksista
Vuokaavioasetusten Organisaatioasetukset-painike on jo pitkään ollut vuokaavionäkymän oikeassa yläkulmassa.
Siksi olemme nyt poistaneet Yritysasetuksissa olevan Vuokaavio-välilehden, josta aikaisemmin pystyi myös muokkaamaan vuokaavion asetuksia.

CAB Damage Inspection Booking: Muokattu asiakasvahvistus viestiteksti
Vahvistusteksti, joka asiakkaalle lähetetään teksti- tai sähköpostiviestinä vahvistuksena vauriotarkastusajanvarauksesta, on muutettu vauriotarkastusajanvarauksesta varaukseksi. Monet korjaamot käyttävät DIB-portaalia esim. lasikorjausten varaamiseen ja siksi pelkkä ”varaus” on terminä käyttökelpoisempi.