Huhtikuun julkaisussa CABASiin tulee uusia toiminnallisuuksia, mm. laskelmaan liitettyjen kuvien metadata tallentuu laskelmalle. Lue uusista toiminnallisuuksista lisää alta.

Jatkossa voit palata julkaisutietoihin CABASin aloitussivun ylävalikossa olevan julkaisutiedot-kuvakkeen kautta.

 

Huhtikuun julkaisutietojen yhteenveto

CABAS: Laskelmalle liitettyjen kuvien metadata
CABAS: Korjaamon yritystunnus näkyy CABASissa ja laskelmatulosteissa
CABAS: Muistutus, että automaattinen maalauksen valinta on kytketty pois päältä

CABASPoistettu mahdollisuus lähettää laskelma CABASin aloitussivulta 
 

________________________________________________________________________________


CABAS: Järjestelmä tallentaa ja näyttää laskelmalle liitettyjen kuvien metadatan 

On yhä yleisempää, että ajoneuvon omistajan itse ottamia kuvia hyödynnetään vakuutusyhtiöissä ja korjaamoissa. Jotta voidaan varmistaa, että kuvan ottamisen ajankohta ei ole ennen vahinkoajankohtaa, voi laskelmalle lisätä ja tallentaa kuvien metadatan. Näin kuvista näkee kuvien ottamisajankohdan (päivämäärä ja kellonaika) sekä ottamispaikan GPS-koordinaattien avulla (leveysaste ja pituusaste).


CABAS: Korjaamon yritystunnus näkyy CABASissa ja laskelmatulosteissa 

Jatkossa korjaamon, maalaamon ja muovikorjaamon yritystunnus on näkyvissä laskelmalla. Laskelmassa se näkyy Korjaus-/Veloitukset-välilehden kohdassa ”Korjaamo”:


Tulosteissa ja tallennetuissa pdf-tiedostoissa näkyy sivun alatunnisteessa ainoastaan korikorjaamon yritystunnus, koska korikorjaamo on vastuussa korjauksesta, vaikka käyttäisikin alihankintamaalaamoa tai -muovikorjaamoa.
CABAS: Muistutus, että automaattinen maalauksen valinta on kytketty pois päältä

CABASiin on tuotu näkyvä muistutus, jos automaattinen maalauksen valinta on poistettu käytöstä. Muistutus näkyy seuraavissa toiminnoissa: Varaosat, Pintaoikaisu ja Maalaus.CABAS: Poistettu mahdollisuus lähettää laskelma CABASin aloitussivulta 

Jatkossa laskelma voidaan lähettää vakuutusyhtiöön ainoastaan laskelman ylävalikon kautta. Valitse auki olevasta laskelmasta ”Lähetä/jaa laskelma” ja sen jälkeen ”Lähetä vakuutusyhtiöön”. 

Olemme poistaneet toiminnallisuuden, jossa laskelman pystyi lähettämään vakuutusyhtiöön CABASin aloitussivulta käyttämällä hiiren oikean painiketta, koska tämä toiminto joissain tapauksissa lukitsi laskelman.