Marraskuun CAB Plan -päivityksessä on useita parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Parannuksia on tehty muun muassa niiden töiden suunnittelussa, joissa edellinen työvaihe on suoritettu. 

Jatkossa voit palata julkaisutietoihin CAB Planin ylävalikossa olevan kuvakkeen kautta. 


Marraskuun CAB Plan julkaisutietojen yhteenveto 

CAB Plan: Vauriotarkastusraporttiin lisätyt tiedot 

CAB Plan: Tekstiviesti-ilmoituksen poistaminen varausaikataulusta 

CAB Plan: Uusi suodatin töille, joiden edeltävä työvaihe on valmis 

CAB Plan: Vuokaavion oletussuodattimen valinta helpommaksi 

CAB DIB: Vauriotarkastussopimusten sisällön poistaminen yhdellä painikkeella 

CAB Plan: Vauriotarkastusraporttiin lisätyt tiedot 
Vauriotarkastusraporttiin on lisätty uusi sarake, joka kertoo mille vauriotarkastusosastolle varaus on tehty. Jatkossa tämä ominaisuus mahdollistaa vauriotarkastusosastojen välisen seurannan.  

Jatkossa tiedot voidaan viedä myös csv-tiedostona ja hyödyntää Exceliä vauriotarkastusraportoinnissa. CAB Plan: Tekstiviesti-ilmoituksen poistaminen varausaikataulusta 

Tekstiviesti-muistutukset ovat jatkossa mahdollista poistaa varausaikataulusta. Aikaisemmin ilmoituksia oli mahdollista lisätä tai siirtää vain eri työvaiheiden välillä.  CAB Plan: Uusi suodatin töille, joiden edeltävä työvaihe on valmis 
Jatkossa suunnittelunäkymässä on uusi suodatintöille, joiden edeltävä työvaihe on valmis. Tämä helpottaa käyttäjää, joka suunnittelee työvaiheet vasta sitten kun edellinen työvaihe ei ole este seuraavan aloittamiselle. Nämä työt näkyvät uudessa suodattimessa suunnittelunäkymän vasemmalla puolella. 

 

CAB Plan: Vuokaavion oletussuodattimen valinta helpommaksi 
Usein vuokaaviossa on useita käyttäjän henkilökohtaisia suodattimia. Jatkossa oletussuodatin saadaan käyttöön ilman pudotusvalikon avaamista. Suodatin-valikon vieressä olevaa tähteä klikkaamalla oletussuodatin saadaan nopeasti käyttöön. Keltainen tähti osoittaa oletussuodattimen olevan valittuna. 


 

CAB DIB: Vauriotarkastussopimusten sisällön poistaminen yhdellä painikkeella 
Jatkossa vauriotarkastussopimuksen merkit ja vuosimallit voidaan poistaa sopimuksen asetuksissa olevalla painikkeella. Tämä helpottaa sopimuksen sisällön korvaamista uusilla merkeillä ja vuosimalleilla.