Syyskuun CAB Plan -päivityksessä on useita parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Käyttäjien pyynnöstä tarkistuslistaa on parannettu entisestään.  

Linkki julkaisutietoihin löytyy CABASin aloitussivun oikeasta yläreunasta. 


Syyskuun julkaisutietojen yhteenveto

CAB Plan: Tietoja uudesta mobiilileimauksesta
CAB Plan: Uusi toiminto tarkistuslistojen käsittelyssä
CAB Plan: CABAS-laskelman asiakirjat siirretään CAB Plan tapahtumaan
               

 

CAB Plan: Tietoja uudesta mobiilileimauksesta
Syksyn aikana julkaistaan uusi ”CAB Repair” -mobiilisovellus mekaanikkojen aikaleimaukseen ja siihen liittyviin toimintoihin. Sovellus on verkkopohjainen ja toimii kaikkien yleisimpien selainten kanssa. Yksinkertaisen ja selkeän käyttöliittymän lisäksi CAB Repairissa on uusia toimintoja, kuten tarkistusluetteloiden allekirjoittaminen. Sovellusta testataan ja arvioidaan lokakuussa, jonka jälkeen se julkaistaan kaikille käyttöön. CAB Plan: Uusia toimintoja tarkistuslistojen käyttöön
Aikaisemmin mekaanikon oli mahdollista olla käyttämättä tarkistuslistaa lainkaan tai käyttää sitä, kun työ oli valmis. Jatkossa mekaanikko voi käyttää tarkistuslistaa neljällä vaihtoehtoisella tavalla. 


Tarkistuslistaa ei käytetä lainakaan: 


Tarkistuslistaa voidaan käyttää työn alkaessa: 


Tarkistuslistaa voidaan käyttää työn valmistuessa: 


Tarkistuslistaa voidaan käyttää sekä työn alussa että lopussa: 

 

Jatkossa voidaan estää mekaanikkoa valitsemasta tarkastuskohteelle ”Saattaa olla merkityksetön”. Tämä tehdään poistamalla valinta halutusta kohteesta. CAB Plan: CABAS-laskelman asiakirjat siirretään CAB Plan tapahtumaan  
Jatkossa CABAS-laskelmaan liitetyt asiakirjat siirtyvät CAB Plan -tapahtumaan. Asiakirjoja voidaan käsitellä CAB Plan -tapahtumasta tai Mekaanikko-välilehdeltä. Tämä helpottaa mekaanikon pääsyä tarvittaviin korjauksen dokumentteihin, esimerkiksi korjaustapaselosteeseen tai ohjeisiin.