Seuraava CABAS-päivitys tehdään 10. helmikuuta 2017. Päivitys tuo järjestelmään uusia ominaisuuksia, kuten Työvaiheet, sekä uutena ajoneuvotyyppinä mopoauton laskelmien tekemistä varten. Alta voit lukea lisää uudesta versiosta.

Linkit Release Notes -julkaisutietoihin löytyvät lukemisen jälkeen CABASin oikeassa yläkulmassa olevasta Huomautukset-luettelosta.

Helmikuun päivityksen yhteenveto

  • Työvaiheiden käyttöönotto CABASissa
  • Uusi ajoneuvotyyppi, ”mopoauto”
  • Parannuksia valokuvien käsittelyyn
  • Alueyhtiötiedon näyttäminen korjaamon CABASissa
  • Uudet henkilöautomallit

Työvaiheiden käyttöönotto CABASissa

Työvaiheet korvaavat nykyisen I/A-töiden listan.Työvaiheiden tarkoitus on mm. korvata lisärivejä, nopeuttaa käyttäjän työtä ja selkeyttää tilastointia.

Työvaiheet ovat helppokäyttöiset, ja ne tulevat automaattisesti näkyviin, kun valitset kohteen.

Lisätietoja Työvaiheista voit lukea ohjeesta.

Uusi ajoneuvotyyppi, ”mopoauto”

Koska mopoautojen määrä on koko ajan kasvanut, CAB on käyttäjien toiveesta lisännyt uutena ajoneuvotyyppinä mopoauton CABASiin laskelmien tekemistä varten. Ensimmäisessä vaiheessa on tarjolla yksi mopoautomalli.

Kun haluat tehdä laskelman mopoautolle, niin valitse CABAS-malli/Mopoauto:

Jos tietokannassa ei ole oikeaa mopoautomallia, niin voit tehdä laskelman valitsemalla Yleisauto/Mopoauto. Tällöin kaikki varaosanumerot, hinnat ja korjausajat on merkittävä laskelmaan itse.

Huom! Kohteen valintaikkunassa oleva ajoneuvon kuva on toistaiseksi vielä henkilöauton kuva, mutta tämä muutetaan seuraavassa CABAS-päivityksessä mopoauton kuvaksi.

Parannuksia valokuvien käsittelyyn

Valokuvien oikeassa reunassa oleva vierityspalkki (merkitty kuvassa vihreällä) on osoittautunut olevan turhan lähellä Poista-painiketta (punaisella nuolella merkitty roskakorin kuva). Vieritettäessä palkkia, käyttäjä helposti tahtomattaan poisti kuvan.

Poista-painike on nyt siirretty kuvan vasempaan alareunaan tarpeettomien poistojen välttämiseksi:

Alueyhtiötiedon näyttäminen korjaamon CABASissa

Korjaamot näkevät nyt mikä on asiaa käsittelevä alueyhtiö. Vakuutuskyselyn ja/tai vahinkovastauksen mukana lähetetään jatkossa alueyhtiökoodi (merkitty kuvaan punaisella kehyksellä) sekä lisätietoja alueyhtiöstä (vihreä nuoli):

Jos korjaamo haluaa katsoa lisätietoja alueyhtiöstä, niin klikataan painiketta ”Muokkaa…”, jonka jälkeen avautuu alla oleva ikkuna (vihreä kehys):

Uudet henkilöautomallit