I CAB Plan-versionen för april har vi gjort ändringar i flera av våra tjänster.

Efter läsning har du tillgång till Release notes i CAB Plan genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.

Sammanfattning Release Notes CAB Plan april

CAB Plan Repair: Information om uppdateringar
CAB Damage Inspection Booking: Förvald inställning för bekräftelse

CAB Plan Repair: Information om uppdateringar
I den nya webbaserade applikationen för stämpling, CAB Plan Repair, gör vi uppdateringar oftare än i CAB Plan. Nu finns en informationssida där man kan se vad som är nytt i den senaste versionen.

CAB Damage Inspection Booking: Förvald inställning för bekräftelse
Vid bokning av en skadebesiktning kan bekräftelse skickas till fordonsägaren via SMS och/eller e-post. På administrationssidan kan du nu ställa in vilket alternativ som ska vara förvalt.  På så vis minskar risken att en bokning görs utan att en bekräftelse skickas. Vi har även förändrat utseendet på knapparna för att förtydliga vilket alternativ som är valt.