Mars-releasen av CABAS innebär inga förändringar i funktionalitet. Releasen genomförs för att slutföra flytten av systemet till en ny driftplattform. Detta kommer att innebära ett längre driftstopp än vanligt. Läs mer nedan.

Extrainsatt release med planerat driftstopp i mars 2022

Mellan klockan 18.00 fredagen den 4 mars och 23.59 den 6 mars 2022 kommer CAB att genomföra omfattande underhållsarbete som berör flertalet av våra tjänster inom fordonsområdet, inkluderat CABAS och CAB Plan. Det kommer att innebära att dessa tjänster inte kommer att vara tillgängliga under tiden.

Läs mer om driftstoppet här:

https://cabgroup.se/fi-se/fordon/notifications/planerat-driftstopp_sf_se.html