• Gå till fliken Grunddata och välj Försäkringsbolag
  • Klicka på fliken Alla försäkringsbolag
  • Skriv i namn i fältet för detta och klicka på Sök
  • Markera önskat försäkringsbolag i listan och klicka på Lägg till i mina försäkringsbolag
  • Klicka på Spara i dialogrutan Lägg till försäkringsbolag
  • Gå till filken Mina försäkringsbolag och markera försäkringsbolaget som har lagts till i listan.
  • Klicka på knappen Nytt avtal.
  • Skriv i Namn på avtalet.
  • Ange Datum för Giltigt från och Giltigt till.
  • Skriv i eventuell kommentar.
  • Välj om avtalet ska vara giltigt för Alla bilfabrikat eller ett specifikt märke.
  • Fyll i debiteringar för de olika momenten.
  • Klicka på Offerera.
  • Gå till Grunddata och välj Avtal
  • Gå till fliken Väntande. Nu ska ditt avtal finnas med i listan över Väntar på svar.