• Ennen veloitussopimuksen tekemistä pitää vakuutusyhtiö lisätä vakuutusyhtiöt-sivulle.
  • Mene aloitussivun vasempaan reunaan ja klikkaa perustieto.
  • Klikaa vakuutusyhtiöt ja etsi haluamasi vakuutusyhtiö.
  • Klikkaa vakuutusyhtiö aktiiviseksi ja klikkaa oikealla sivun alareunassa olevaa lisää vakuutusyhtiö -painiketta.
  • Ruudulle aukeaa tiedot vakuutusyhtiöstä
  • Klikkaa tallenna
  • Vakuutusyhtiö siirtyy nyt vakuutusyhtiöt-listalle.
  • Aktivoi klikkaamalla listalla olevaa vakuutusyhtiötä ja klikkaa sivun alareunassa olevaa Uusi sopimus -painiketta.
  • Tyhjä sopimus aukeaa ruudulle.
  • Valitse sopimuksen Veloitukset-otsikon alta pudotusvalikosta kaikki.
  • Lisää tarvittavat veloitukset ja klikkaa tarjous. Sopimus on nyt vakuutusyhtiön käsittelyssä.
  • Sopimuksen tilan voi nähdä klikkamalla perustieto välilehdellä, klikkaamalla auki veloitussopimus.