Syyskuun julkaisussa tuomme muutoksia CABASiin. Tämän lisäksi olemme myös korjanneet virheitä ja tehneet suorituskyvyn parannuksia järjestelmään.

Luettuasi pääset julkaisutietoihin CABASissa napsauttamalla "Julkaisutiedot"-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto syyskuun julkaisutiedoista

CABAS: OEM-varaosatietojen Copyright-merkintä
CABAS: Laskelmayhteenvetosivulle on lisätty kohteen nimi lisätyöriville
CABAS: Alihankkijan lisääminen mahdolliseksi korjaamolle

CABAS: OEM-varaosatietojen copyright-merkintä

Olemme lisänneet copyright-merkinnän CABASissa varaosatietojen yhteyteen.

A computer screen shot of a car parts
Description automatically generated

CABAS: Laskelmayhteenvetosivulle on lisätty kohteen nimi lisätyöriville

Tässä julkaisussa tulemme lisäämään laskelmayhteenvetosivulle kohteen nimen lisätyöriville.

Kohteen nimi on aikaisemmin näkynyt lisätyörivillä laskelmaa tehtäessä, mutta se ei ole siirtynyt laskelmayhteenvetosivulle.

En bild som visar text, skärmbild, Teckensnitt, nummer
Automatiskt genererad beskrivning

Alla näet miltä laskelmayhteenvetosivu näytti ennen, ja miltä se näyttää syyskuun julkaisun jälkeen.

CABAS: Alihankkijan lisääminen mahdolliseksi korjaamoille

Syyskuun julkaisusta alkaen korjaamon on mahdollista itse lisätä alihankkijoita itselleen tarvittaessa. Alihankkija lisätään Lisää alihankkija -painikkeella, joka löytyy valikosta Perustieto – Omat tiedot. Tämän jälkeen tehdään Alihankinta- ja kuljetuskustannussopimus. Ilman voimassa olevaa kolmikantaista alihankintasopimusta, alihankkijaa ei pysty lisäämään laskelmalle syyskuun julkaisun, 21.9.2024, jälkeen.

Lue ohje ja katso video alihankkijasopimuksesta sekä vaadittavista toimenpiteistä alihankkijan käyttämiseksi laskelmilla CABASin tukisivulta.