Olemme tehneet useita muutoksia CAB Planiin helmikuun julkaisussa.

Luettuasi tiedotteen, pääset halutessasi palaamaan CAB Plan julkaisutietoihin napsauttamalla "Julkaisutiedot”-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto CAB Planin helmikuun julkaisutiedoista

CAB Plan: Käyttövoima lisätty
CAB Plan: Lisätyn poissaolon lokitiedot
CAB Plan: Näytä vain aktiiviset aikataulut
CAB Plan: Mekaanikon välilehti korvataan CAB Repairilla toukokuussa 2024

CAB Plan: Käyttövoima lisätty

CAB Planin työmääräyksellä on nyt mahdollista valita käyttövoima Ajoneuvo-välilehdellä. Valinta synkronoidaan CABAS-laskelman kanssa, mikäli CABAS on käytössä.

CAB Plan: Lisätyn poissaolon lokitiedot

Läsnäolon hallinnassa on nyt näkyvissä, kuka on lisännyt poissaolon ja milloin se on tehty. Tieto on näkyvillä, kun käyttäjä vie hiiren kursorin poissaolon päälle.

CAB Plan: Näytä vain aktiiviset aikataulut

Kun luot uutta työaikataulua, joka perustuu olemassa olevaan aikatauluun, vain aktiiviset aikataulut näytetään. Jos myös vanhemmat aikataulut pitäisi olla valittavissa, merkitse ruutu "Näytä kaikki".

CAB Plan: Mekaanikon välilehti korvataan CAB Repairilla toukokuussa 2024

Toukokuun julkaisun jälkeen aikaleimaus mekaanikoille on mahdollista vain CAB Repair verkkosovelluksessa. Mekaanikon välilehti avataan silloin osoitteessa automotive-repair.cabgroup.net.