Olemme tehneet useita muutoksia CAB Planin syyskuussa julkaistavaan versioon.

Luettuasi tiedotteen, pääset halutessasi palaamaan CAB Planin julkaisutietoihin napsauttamalla "Julkaisutiedot”-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto CAB Planin syyskuun julkaisutiedoista

CAB Plan: Ajokilometrit ja värikoodi lisätty

CAB Plan: Muuta ulkoasua CAB Plan -aloitussivulla

CAB Plan: Uusi kohde valmiille korjauksille on lisätty CAB Plan -aloitussivulle

CAB Plan: Vastausosoite autovuokraamon sähköpostiviesteille

CAB Plan: Ulkoisen korjaamon lisäämiä kuvia voidaan nyt liittää laskelmalle päivityksellä

CAB Plan: Jatka työskentelyä laskelmaerittelyn ollessa auki

CAB Plan: Aikatauluta kaikki aloittamattomat työt uudelleen automaattisesti

CAB Plan: Laskelmalla ollut tapahtumanumero lisätään tarkastuslistalle

CAB Plan: Ajokilometrit ja värikoodi lisätty

Jos tapahtuma sisältää ajokilometrit ja/tai värikoodin, molemmat näytetään vuokaaviossa, kun laitat hiiren osoittimen rekisterinumeron päälle. Maalikoodi on näkyvissä myös suunnittelunäkymässä, kun laitat hiiren osoittimen suunnitellun työn päälle.

CAB Plan: Muuta ulkoasua CAB Plan -aloitussivulla

Nyt sinulla on mahdollisuus järjestää kohteet uudelleen CAB Plan -aloitussivulla. Tehdäksesi tämän, valitse muokkaustila klikkaamalla painiketta sivun oikeassa yläkulmassa. Tämän jälkeen siirrä kohteet, joita et halua nähdä, sivun alareunaan Ei näytetä -rivin alle. Ja vastaavasti ne, jotka haluat nähdä, tuon rivin yläpuolelle. Mikäli haluat vaihtaa kohteen väriä, klikkaa kynäikonia ja valitse haluttu väri. Kun olet tehnyt halutut muutokset, tallenna ne sivun oikeassa yläkulmassa sijaitsevalla painikkeella.

CAB Plan: Uusi kohde valmiille korjauksille on lisätty CAB Plan -aloitussivulle

CAB Plan -aloitussivulle on lisätty uusi kohde, joka näyttää niiden tapahtumien määrän, joiden tila on ”Valmis”.

CAB Plan: Vastausosoite autovuokraamon sähköpostiviesteille

Kun vuokra-autovarauksen vastaanottanut autovuokraamo lähettää vastauksen, vastaus lähetetään siihen korjaamon sähköpostiosoitteeseen, joka on talletettu CABin asiakasrekisteriin. Mikäli korjaamo haluaa vastauksen johonkin toiseen sähköpostisosoitteeseen, voi korjaamo nyt lisätä sellaisen.

CAB Plan: Ulkoisen korjaamon lisäämiä kuvia voidaan liittää laskelmalle

Ulkoisen korjaamon lisäämiä kuvia voidaan nyt merkitä lisättäväksi laskelmalle laskelman päivittämisen yhteydessä.

CAB Plan: Jatka työskentelyä laskelmaerittelyn ollessa auki

Kun avaat jonkin laskelmaerittelyistä, voit jatkaa työskentelyä CAB Planilla, vaikka laskelmaerittely on auki.

CAB Plan: Aikatauluta kaikki aloittamattomat työt uudelleen automaattisesti

Nyt on mahdollista CAB Plan yritysasetuksista valita, että kaikki aloittamattomat työt, jotka sisältävät työaikaa, aikataulutetaan uudelleen automaattisesti painamalla  ”Etsi ja suunnittele”. Aiemmin, tai jatkossa ilman tuota valintaa, suunnitellaan uudelleen vain työt, jotka ovat edellisen aloitetun työvaiheen jälkeen valitussa aikataulussa.

CAB Plan: Laskelmalta tuleva työmääräinnumero lisätään tarkastuslistalle

Kaikki työmääräinnumerot ovat näkyvillä tarkastuslistalla, riippumatta siitä tulevatko ne CAB Planilta vai laskelmalta.