CAB Planin helmikuun päivityksessä tulee joitain muutoksia.  


Luettuasi pääset julkaisutietoihin napsauttamalla "Julkaisutiedot"-kuvaketta aloitussivun oikeassa yläkulmassa. 


 

Yhteenveto CAB Planin helmikuun julkaisutiedoista 


CAB Plan: Uusi varausvahvistus asiakkaalle vauriotarkastusajan varaamisesta 

CAB Plan: Laskelmasta saatujen tietojen päivitys 

CAB Plan: Varattujen vauriotarkastusaikojen siirtäminen kalenterissa 

CAB Plan: Vanhojen tapahtumien automaattinen arkistointi  
CAB Plan: Uusi varausvahvistus asiakkaalle vauriotarkastusajan varaamisesta 

 

Uusi vahvistusviesti on lisätty vauriotarkastuksen ajanvarauksen yhteyteen. Aikaisemmin voitiin lähettää ainoastaan muistutusviesti varatusta vauriotarkastusajasta. Jatkossa asiakkaalle voidaan lähettää lisäksi varausvahvistus, kun ajanvaraus on tehty. CAB Planin yritysasetuksissa määritellään vahvistustekstiviestin sisältö ja lähetetäänkö viesti automaattisesti varauksen yhteydessä vai manuaalisesti. 
Jos vauriotarkastusajan varausvahvistustoiminto on aktivoitu, se näkyy tapahtuman ”Tekstiviestit & Tiedot”-välilehdellä muiden lähetettävien viestien joukossa. Jos vauriotarkastusajanvarauksia on useita, voidaan lähetys valita varauskohtaisesti, kun lähetät vahvistuksen manuaalisesti, klikkaamalla nuolikuvaketta.  


CAB Plan: Laskelmasta saatujen tietojen päivitys 

Jatkossa voidaan valita tiedot, jotka laskelmalta halutaan päivittyvän CAB Plan -tapahtumaan. Toiminto kytketään käyttöön CAB Planin yritysasetuksissa. Tämä saadaan myös pois päältä, jos haluat että tiedot päivittyvät aina, kun laskelma muuttuu. 


 


Päivitystietojen tuonnin yhteydessä avautuvasta ikkunassa nähdään päivittyvät tiedot, ja voit valita, mitkä tiedot haluat päivittää. Jos tapahtumalle on kytketty useampia laskelmia, kaikkien laskelmien tiedot näytetään ikkunassa.  


CAB Plan: Varattujen vauriotarkastusaikojen siirtäminen kalenterissa 

Asiakkaidemme pyynnöstä olemme jälleen mahdollistaneet vauriotarkastusvarauksen siirtämisen kyseisen tapahtuman ollessa auki, suoraan kalenterissa raahaamalla.  CAB Plan: Vanhojen tapahtumien automaattinen arkistointi 

CAB Plan -tapahtumat, joita ei ole avattu viimeisen 12 kuukauden aikana, arkistoidaan automaattisesti. Lyhennämme tämän ajan 9 kuukauteen. Syynä muutokselle on se, että useilla käyttäjillä on CAB Planissa tapahtumia, joihin ei ole merkitty ”Luovutettu asiakkaalle”, vaikka ajoneuvo on jo luovutettu. Tällaiset tapahtumat heikentävät sovelluksen suorituskykyä. 


Riippumatta siitä, onko tapahtuma arkistoitu manuaalisesti vai automaattisesti, se löytyy jatkossakin hakemalla luovutetuista tapahtumista.