Helmikuun CABAS-päivitykseen ei tule näkyviä muutoksia. Suorituskykyä ja käyttäjäkokemusta on kuitenkin parannettu sekä korjattu käyttäjien raportoimia virheitä.

Luettuasi pääset julkaisutietoihin CABASissa napsauttamalla "Julkaisutiedot"-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto helmikuun 2023 julkaisutiedoista

CABAS: CSP päivittyy uudempaan .Net Framework -versioon

CABAS: CSP päivittyy uudempaan .Net Framework -versioon

Helmikuun julkaisusta alkaen CSP (CAB Service Platform) edellyttää Microsoft .Net Frameworkin versiota 4.8 tai uudempaa. Jos tietokoneessasi ei ole tätä versiota, avautuu käynnistettäessä ikkuna, josta voit päivittää viimeisimmän version. Ole yhteydessä IT-yhteyshenkilöösi, jos tarvitset apua päivityksen kanssa.