Kesäkuun CAB Plan -versiossa olemme tehneet muutoksia alla mainittuihin palveluihimme.

Luettuasi tiedotteen, pääset halutessasi palaamaan CAB Plan julkaisutietoihin napsauttamalla "Julkaisutiedot”-kuvaketta ylävalikkopalkin oikeassa yläkulmassa.

Yhteenveto julkaisutiedoista CAB Planissa kesäkuussa 2022

CAB Plan: Tapahtuman tila tarkistuslistassa
CAB Overview: Asiakas- ja Korjaushuomautukset Overview:ssä
CAB Vauriotarkastusvaraus (DIB): Vauriotarkastukset kuvista mukana vauriotarkastusten varausraportissa
CAB Plan Repair: Tiedot uusista päivityksistä CAB Plan Repairissa
CAB Plan: Valokuvatarkastuksen poissaoloilmoitus

CAB Plan: Tapahtuman tila tarkistuslistassa
Jos sinulla on kohteita tarkistuslistassa, jotka ovat luonteeltaan enemmänkin hallinnollisia, voit nyt linkittää nämä tapahtuman tiloihin. Esimerkiksi: Voi olla, että on tarvittavia toimenpiteitä, jotka liittyvät auton/asiakkaan saapumiseen korjaamolle tai vaihtoehtoisesti auton luovutukseen liittyviä toimia kuten korjausluvan/laskutusluvan tai omavastuun tarkistus. Olemassa oleviin tai uusiin tarkistuslistoihin voidaan nyt liittää tapahtuman tilan muutokseen liittyvät toimenpiteet valitsemalla tilan valikosta. Jos siis valitset tarkistuslistasta tapahtuman tilan ja valitset automaattisen aukaisun – Tapahtuman tilan muuttuessa tulee tarkistuslista automaattisesti esiin, kun muutat tapahtuman tilan (Esimerkiksi ”saapunut”) ja voit heti tehdä tarvittavat merkinnät.

CAB Overview: Asiakas- ja korjaushuomautukset
CAB Overview:ssä voit jatkossa nähdä kaikki asiakas- ja korjaushuomautukset CAB Plan tapahtumasta. Huomioikonissa on kolme eri väriä: Harmaa, kun huomautuksia ei ole, vihreä kun tapahtumassa on huomautuksia ja punainen kun tapahtumaan on lisätty uusi huomautus.

On myös mahdollista lisätä kommentti Overview:n puolelta. Tämä luo huomautuksen asiakashuomautuksiin ja aktivoi “tapahtuman” järjestelmän yläreunassa herättääkseen CAB Planin käyttäjän huomion.

CAB Vauriotarkastusvaraus (DIB): Vauriotarkastukset kuvista mukana vauriotarkastusten varausraportissa

Vauriotarkastusten varausraporttiin on nyt lisätty valokuvista tehdyt tarkastukset. Raportin löydät CAB Plan Web ADMIN- sivustolta. Varaukset, jotka on tehty “Tarkastus vain kuvista” -tyypillä saavat merkinnän rivilleen.

CAB Plan Repair: Tiedot uusista päivityksistä ja korjauksista
Uudessa selainpohjaisessa aikaleimaus ohjelmassa ”CAB Plan Repair” on nyt uusi tapa nähdä tehdyt korjaukset ja päivitykset järjestelmään. Teemme Repairiin korjauksia CAB Plan päivityksistä riippumatta, joten korjauksia ja muutoksia voi ilmestyä “milloin vain”. Viimeisimmät muutostoimenpiteet näkyvät jatkossa aina suoraan Repairissa.

CAB Plan: Valokuvatarkastuksen poissaoloilmoitus
Nyt voit aktivoida ajoneuvon omistajalle näytettävän ilmoituksen, jossa kerrotaan valokuvatarkastuksen vievän normaalia pidemmän ajan. On suositeltavaa käyttää tätä asetusta, kun valokuvatarkastuksia tekevä henkilöstö on poissa pidemmän aikaa.

Poissaolohallinnasta voi määritellä aikavälin, jolloin viesti näytetään. Asetuksen ollessa päällä, ajoneuvon omistajalle näytetään viesti, kun hän valitsee valokuvatarkastuksen CAB Damage Inspection Bookingista (DIB- verkkovarauspalvelu).