CABASin helmikuun päivitys sisältää vain muutamia toiminnallisia muutoksia. Muutokset ovat lähinnä virheenkorjauksia ja järjestelmää vakauttavia. Valmistelut uudelle toiminta-alustalle siirtymiseksi ovat vaatineet paljon työtä. Uusi toiminta-alusta julkaistaan maaliskuun alussa.

Ylimääräinen julkaisu ja järjestelmän käyttökatko maaliskuussa 2022

Perjantain 4.3.2022 klo 19.00 ja sunnuntain 7.3.2022 klo 00.59 välisenä aikana CAB tekee mittavia huoltotöitä, jotka vaikuttavat useimpiin palveluihimme ajoneuvotuotealueella, mukaan lukien CABAS ja CAB Plan. Tämä tarkoittaa, että nämä palvelut eivät ole tällä välin saatavilla.

Lue lisää sulkemisesta täältä:
https://cabgroup.se/fi/ajoneuvot/notifications/suunniteltu-kayttokatkos.html

Päivitystietoja voi lukea myöhemmin klikkaamalla CABASin aloitussivun oikeassa yläreunassa olevaa julkaisutiedot-kuvaketta.