Kesäkuun CAB Plan ‑päivitykseen tulee uutena ominaisuutena mahdollisuus varata tarkastusaika valokuvista. Tämä tapahtuu käyttämällä CABin verkkopohjaista vauriotarkastuksen ajanvarausjärjestelmää (DIB).

Jatkossa voit myös tilata käyttöösi uuden CAB Overview ‑verkkosovelluksen, jolla voit helposti nähdä yhden tai useamman korjaamon varaustilanteen samanaikaisesti.

Linkit Julkaisutietoihin löytyvät aloitussivun oikean yläreunan ”Julkaisutiedot”-ikonia klikkaamalla.

Yhteenveto – kesäkuun 2021 CAB Plan ‑julkaisutiedot

• CAB Plan: Valokuvatarkastusten hallinta
  • CAB Plan: Näytä kaikki tapahtuman työvaiheet suunnittelussa
  • CAB Plan: Poista kysymys käytöstä tiimityössä
  • CAB Plan: Valokuvien hallinta ulkoistetuissa korjauksissa
  • CAB Plan: Useiden tiimitöiden suunnittelu samanaikaisesti
  • CAB Damage Inspection Booking: Varaa valokuvatarkastus

CAB Plan: Valokuvatarkastusten hallinta
Vauriotarkastus-välilehdellä on jatkossa paikka myös valokuvatarkastuksille

Valokuvatarkastuksille ei varata aikaa kalenterista. Valokuvatarkastukselle voidaan tarvittaessa varata aika myös kalenterista fyysistä vauriotarkastusta varten. Tällöin valokuvatarkastuksesta jää kamerakuvake tapahtumaan.

Valokuvatarkastus-tapahtuma voidaan luoda myös manuaalisesti, klikkaamalla ”Lisää vauriotarkastus kuvien perusteella” ja lisäämällä tapahtuman tiedot ja valokuvat.

Olemassa olevasta tapahtumasta voidaan luoda valokuvatarkastus ”Lisää vauriotarkastus kuvien perusteella” ‑painikkeella. Tarvittaessa tapahtumalle voidaan varata myös fyysinen vauriotarkastusaika varaamalla aika vauriotarkastusajanvarauskalenterista.

CAB Plan: Näytä kaikki tapahtuman työvaiheet suunnittelussa
Suunnittelussa voidaan jatkossa tapahtuman päällä hiirtä leijuttamalla nähdä kokonaiskuva tapahtuman eri työvaiheiden tilasta ja aikataulusta. Tämä auttaa huomioimaan, ettei työvaiheita suunnitella päällekkäin ja väärään ajankohtaan.

CAB Plan: Poista kysymys käytöstä tiimityössä
Aikaisemmin kun tiimityö leimattiin valmiiksi, piti vahvistaa, oliko koko työ kokonaan valmis. Tämä ominaisuus voidaan jatkossa poistaa käytöstä määrittämällä toiminto Tiimin asetuksissa.

CAB Plan: Valokuvien hallinta ulkoistetuissa korjauksissa
Jatkossa kun valokuvia vastaanotetaan eri ulkoisilta korjaamoilta, on tärkeää määrittää, mitä kuvia kukin korjaamo voi nähdä.

Jos valokuvia ei haluta jakaa ulkoisten korjaamoiden kanssa, voidaan niiden jakaminen jatkossa estää CAB Planin yritysasetuksissa.

CAB Plan: Useiden tiimitöiden suunnittelu samanaikaisesti

Jatkossa Suunnitelma-välilehdellä on painike, jolla kaikki työt, joita ei ole aloitettu suunnitelman mukaisesti voidaan, siirtää seuraavaan tai muuhun valittuun tuotantojaksoon.

CAB Damage Inspection Booking: Varaa valokuvatarkastus

Jos valokuvatarkastus halutaan ottaa CAB Plan ‑lisenssillä käyttöön, se on aktivoitava vauriotarkastusajanvaraus-portaalin asetuksissa.

Jatkossa vauriotarkastus voidaan tehdä kahdella tavalla. Joko valokuvatarkastuksena aikaa varaamatta tai varaamalla kalenteriaika fyysiselle vauriotarkastukselle.