1. Mene Vahinkotarkastuksen varaukseen ja valitse pudotusvalikosta Vauriotarkastussopimukset.

2. Täällä on listattuna kaikki sopimusehdotukset ja niiden tila. Suodattamalla voidaan hakea hyväksytyt ja perutut sopimukset ja viedä sopimusluettelo Exceliin. Myös sarakkeita voidaan lajitella klikkaamalla saraketta.

3. Sopimus voidaan päättää, hyväksyä, hylätä tai peruuttaa. Ennen sopimuksen hyväksymistä määritetään sopimusehdotuksen ajoneuvomerkit ja vuosimallit, joille vauriotarkastusajanvarauksia voidaan tehdä.

a. Sopimuksen hyväksyminen

Sopimus hyväksytään klikkaamalla sopimusehdotusta.

1. Pudotusvalikosta valitaan merkit, joita sopimusehdotuksen tehneellä korjaamolla korjataan sekä alimman ja korkeimman iän ajoneuvolle.
  2. Lisätäksesi merkin klikkaa Lisää
  3. Merkki voidaan poistaa klikkaamalla roskakoria
  4. Jos korjaamolla korjataan kaikkia merkkejä, niin valitse kaikki
  5. Kun valinnat ovat tehty, klikkaa Hyväksy.

b. Sopimuksen hylkääminen
 Sopimus voidaan hylätä klikkaamalla Hylkää sopimusehdotuksen oikealla puolella toimenpiteet-sarakkeesta. Hylkäykselle annetaan aina perustelu.

c. Sopimuksen mitätöiminen
Voimassa oleva sopimus voidaan mitätöidä klikkaamalla sopimusehdotuksen oikealta puolelta toimenpiteet-sarakkeesta Mitätöi.