Kun maalaamo vastaanottaa laskelman peltikorjaamosta näkyy se lihavoituna aloitussivulla. Maalaamo voi ainoastaan muuttaa maalaukseen ja muovikorjaukseen liittyviä tehtäviä.
Muita tehtäviä voi muuttaa ainoastaan peltikorjaamo.

• Klikkaa rivin vasemmalla olevaa nuolta.
  • Tuplaklikaa lihavoitua riviä aloitussivulla.
  • Klikkaa avaa-Ikonia.
  • Klikkaa Työlaskelma-ikonia
  • Klikkaa Korjaus-välilehteä.
  • Klikkaa Toimenpiteet-välilehteä (F6)
  • Tuplaklikkaa kohdetta, jonka maalaukseen halutaan tehdä muutoksia tai lisätä maalausrivejä.
  • Klikkaa Maalaus.
  • Jos maalaussivu ei ole aktiivinen, aktivoi se sivun vasemmasta yläkulmasta
  • Jos maalauspintoja ei ole valittu niin vieritä näyttöä alas.
  • Klikkaa Muu maalaus
  • Täytä tarvitsemasi vakiorivit.
  • Valitse Uusi rivi jos ulkomaalaukseen tarvitaan lisää rivejä.
  • Klikkaa Lisää laskelmaan, jotta rivi tallentuu.
  • Rivin voi poistaa klikkaamalla roskakoria.
  • Klikkaa OK, jotta maalaussivulle tehdyt muutokset tallentuvat.
  • Klikkaa muu-välilehteä jos halutaan käsitellä kahta tai useampaa poikkeavaa värisävyä
  • Klikkaa sitten Poikkeava värisävy
  • Täytä poikkeavan värisävyn tiedot Irto-osalle tai osittain maalataavalle osalle.
  • Klikkaa Luo vakiorivit.
  • Klikkaa laskelma (F7)
  • Klikkaa ikonia Vastaus jaettu laskelma…
  • Täytä kommentteja.
  • Klikkaa Lähetä
  • Aloitussivulla laskelman tila on nyt lähetetyissä laskelmissa.