• Mene aloitussivun vasempaan reunaan ja klikkaa perustieto -välilehteä.
  • Klikkaa auki veloitussopimukset
  • Klikkaa sopimusta, jonka haluat uudelleen neuvotella.
  • Kun sopimus on aktivoitu klikkaamalla, mene sivunoikeaan alalaitaan ja klikkaa uudelleenneuvottelu.
  • Nykyisen sopimuksen tiedot tulevat näkyviin.
  • Nyt sopimukseen voi tehdä muutoksia
  • Kun sopimus on muutettu, klikkaa hiirellä Tarjous painiketta sivun alalaidassa ja sopimus on nyt vakuutusyhtiön käsittelyssä.
  • Sopimuksen tilan voi nähdä klikkaamalla perustietovälilehdellä, klikkaamalla auki veloitussopimukset.