ALLDATA noutaa OEM-korjausmenetelmänsä suoraan autonvalmistajilta. Tällä hetkellä portaalissa on 22 automerkkiä ja 34 miljoonaa dokumenttia muokkaamattomia alkuperäismenetelmiä. Jos kuitenkin kaipaat jotakin puuttuvaa korjausohjetta tai haluat varmistaa, että käytössäsi on oihjeen viimeisin versio oikeine VIN-koodeineen ja päiväyksineen, voit lähettää tiedustelun ALLDATA Info Centerille. Merkit tai mallit jotka on kursivoitu, puuttuvat julkaistuista korjausohjeista ja ne täytyy tilata.

Ohje siihen, kuinka ALLDATA (KaikkiTiedot) -tietokantaan kirjaudutaan CABAS:ssa, löytyy dokumentista ALLDATA Korjausohjeiden nouto CABAS:n kautta.

Näin lähetät tiedustelun ALLDATA:lle koskien julkaisematonta korjausasiakirjaa:

• Avaa välilehti Vehicles
  • Valitse klikkaamalla automerkki, malli, ajoneuvotyyppi ja moottori
  • Voit mennä myös suoraan välilehdelle INFO Center ja klikata kohtaa New request (vastaus tulee 90 minuutin sisällä).
  • Täytä niin monta kenttää kuin mahdollista
  • Tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia täyttää.
  • Käytä ainoastaan isoja kirjaimia antaessasi VIN-koodin (esimerkki: 1HHHH123XXX123456)
  • Kirjoittaessasi viestiä ”Description” -kohdassa, ole niin yksityiskohtainen ja tarkka kuin mahdollista.
  • Kysymyksissä, jotka koskevat korivaurioita, voit ladata kuvatiedoston (maksimikoko 2 Mb) vauriosta tiedustelun liitteenä. Mene kohtaan Information to post ja klikkaa valintapainiketta Choose File
  • Selaa hakemisto-ikkunasta oikea kuvatiedosto, valitse se ja klikkaa valintaa Avaa (Open)
  • Klikkaa sen jälkeen valintapainiketta Upload liittääksesi tiedoston viestiisi
  • Kun olet täyttänyt kaikki tähdellä (*) merkityt pakolliset kohdat, klikkaa valintapainiketta Submit ja tiedustelusi lähtee ALLDATA:lle
  • Välilehden Info Center alta My requests -kohdasta löydät tiedot omista tiedusteluistasi sekä niiden tilasta. Tiedusteluita voi rajata käsittelytilan ja kyselytyypin mukaan.
  • Kun tiedusteluusi on vastattu, muuttuu se tilasta Open tilaan Closed. Klikkaamalla kohtaa View näet vastauksen tiedusteluusi.
  • Kaikki tiedustelut säilyvät tietokannassa 12 kuukautta
  • Avataksesi ohjeen, klikkaa saamaasi Tiedostoa Response-kohdassa
  • Huomioi, että lähettämäsi tiedustelun VIN-koodi ja päivämäärä tallentuvat pyydettyyn menetelmäohjeeseen.
  • Tallentaaksesi menetelmän itsellesi, klikkaa saamaasi ohjetta, jolloin tallenna-ikoni ilmestyy PDF-dokumentin oikeaan yläkulmaan
  • Selaa Hakemisto-ikkunasta haluamasi tiedostosijainti ja klikkaa Tallenna
  • Liittääksesi ohjeen PDF-tiestona CABAS:iin, avaa haluamasi laskelma
  • Klikkaa Asiakirjat-ikonia
  • Klikkaa Asiakirjat-välilehteä ja sen jälkeen tekstiä lisää tiedostoja
  • Selaa oikea tiedosto Hakemisto-ikkunasta, valitse se ja klikkaa Avaa (open) -valintapainiketta
  • Nyt tiedosto on liitetty CABAS-laskelmaan
  • Klikaa OK sulkeaksesi ikkunan.
  • Tiedoston onnistuneen liittämisen jälkeen Dokumentti-ikonin päälle tulee punainen merkki.