Perustietojen muuttamiseksi tarvitset CABAS Ylläpitäjä käyttöoikeuden.

• Mene sivun vasemman reunan Perustieto
  • Avaa CABAS osion alta Yritysasetukset
  • Klikkaa oikeassa alakulmassa Muokkaa

Hallinnoi laskelman lajittelumääritteitä -otsikon alla voit nyt lisätä ja muokata tekstiä, jota haluat käyttää CABAS-aloitussivulla. Näin lisäät ja muokkaat tekstiä:

1. Kirjoita Laskelman määrite sille varattuun kenttään
  2. Klikkaa Lisää
  3. Kohteiden järjestystä voi vaihtaa vetämällä ja pudottamalla ottamalla kiinni valikkoikonista.
    (Ylin näkyy aloitussivulla ensimmäisenä vasemmalla)
  4. Määritteen voi poistaa klikkaamalla ruksia
  5. Klikkaa lopuksi Tallenna

Näin otat lajittelumääritteet käyttöön:

1. Klikkaa sivun vasemman reunan CABAS-aloitussivu
  2. Klikkaa Laskelmat-aloitussivun vasemmassa yläreunassa hammaspyörää
  3. Avaa Käyttäjän sarakkeiden asetukset

1. Klikkaa Laskelman määrite rivillä silmää, joka aktivoi näkymän aloitussivulla
  2. Klikkaa Tallenna

Nyt sarakeotsikko Laskelman määrite tulee näkyviin Laskelmat-aloitussivulle

Laskelman määritte valitaan seuraavasti:

• Klikkaa hiiren oikealla painikkeella Laskelman määrite sarakkeessa valitussa laskelmassa
  • Valitse valikosta Laskelman määrite, jonka halutaan näkyvän sarakkeessa
  • Haluttu teksti tulee näkyviin sarakkeeseen