Käyttäjän lisääminen tai muuttaminen edellyttää, että sinulla on CABAS Ylläpitäjä tai CAB Plan Ylläpitäjä käyttöoikeudet.

Muut käyttäjät voivat muuttaa vain omia yhteistietojaan.

• Klikkaa Perustieto-välilehteä aloitussivun vasemmassa reunassa
  • Klikkaa Käyttäjä.
  • Klikkaa Uusi-painiketta sivun oikeassa alareunassa.
  • Klikkaa Käyttäjä.
  • Täytä uuden käyttäjän tietoihin Nimi, Puhelin ja henkilökohtainen sähköpostiosoite.
  • Valitse Oikeudet oikealta.

Oikeuksien valitseminen käyttäjälle:

Ylläpitäjä CABAS – Oikeudet kaikkiin CABASin toimintoihin.
Ylläpitäjä CABAS Parts - Oikeudet kaikkiin CABAS Partsin toimintoihin
Käyttäjä CABAS Parts – Voi tilata käytettyjä varaosia CABASista.
Käyttäjä CABAS – Oikeudet kaikkiin CABASin toimintohin paitsi:
· Käyttäjän lisääminen ja poistaminen
· Vakuutusyhtiön/Yrityksen lisääminen ja poistaminen
· Veloitussopimuksen lisääminen ja poistaminen
· Siirron hyväksynnän lisääminen ja poistaminen
Laskelman tarkastaja– Voi ainoastaan tarkastella CABASia, mutta ei voi tehdä muutoksia.

Ylläpitäjä CAB Plan – On pääsy kaikkiin CAB Plan ominaisuuksiin
Ulkoinen vahinkotarkastaja - (Vain vakuutusyhtiöille) Ulkoisille vahinkotarkastusajanvaraajille.
Töiden vastaanottaja – Pystyy luomaan uusia tapahtumia sekä luomaan ja varaamaan vahinkotarkastuksia.
Hallinto – Ei käytössä
Suunnittelija - Suunnittelee tapahtuman työvaiheet.
Call Center – Luo ja varaa vahinkotarkastuksia.
Varaosamies – Luo ja muokkaa tapahtuman varaosien tilaa ja lähettää viestejä
Mekaanikko- Leimaa työvaiheita
Yhteysleimaaja – Leimaa työvaiheita ainoastaan yhteisleimaus-tilassa

• Anna kaikille käyttäjälle yksilöllinen CABAS ja CAB Plan käyttäjätunnus. Jos käyttäjänimi on varattu, näytölle tulee siitä virheviesti. Muuta tunnusta kunnes palvelin hyväksyy sen.
  • Kun uusi Käyttäjä on syötetty CABASiin, lähetetään käyttäjän määrittämään sähköpostiin linkki, josta uudelle käyttäjätunnukselle voi luoda salasanan.