CABAS Parts Catalogue on CABASiin integroitu varaosaluettelo. Sitä käytetään täydentämään laskelmia osilla, jotka vastaavat auton VIN-koodia. CABASin automallikohtaiset varaosaluettelot eivät tunne kaikkia mallivariantteja. CABAS Parts Cataloguen avulla voit korvata luettelossa olevia osia ja lisätä myös uusia, joita ei ole siellä alun perin.
 

CABAS Parts Catalogueen pääsee suoraan CABAS-laskelman Toimenpiteet-sivun alaosassa näkyvänä "Parts Catalogue" -painikkeen kautta. Hakemistoon on myös mahdollista päästä suoraan verkkoselaimella, jos sinulla ei ole tai et halua käyttää CABASia.  Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, niin ole yhteydessä support@cabgroup.fi

On tärkeää muistaa, että CAB veloittaa verkkohaussa transaktiomaksun jokaisesta hausta. Haku suoraan CABASista ei maksa erikseen.

 

Mikä on paras tapa käyttää CABAS Parts Cataloguea?

Laskelmaa luotaessa on tärkeää lisätä ensin osia CABAS-automallin omasta varaosaluettelosta ja korvata sitten muutettavat osat CABAS Parts Cataloguen avulla. Tällä tavalla saadaan mukaan ajat CABAS-osista.


CABASista puuttuvat varaosat, jotka on lisätty CABAS Parts Cataloguesta, näkyvät kohdassa "Muut" ilman aikoja.

 

Miten CABAS Parts Catalogue rakentuu?

CABAS Parts Catalogue jakaa auton 20 pääluokkaan automerkistä riippumatta. Kussakin pääryhmässä on useita alaluokkia, jotka voivat näyttää erilaisilta riippuen siitä, miten autonvalmistaja on päättänyt jäsentää varaosat. Myös nimet ja kuvat vaihtelevat tuotemerkin mukaan.

 

Mitä automerkkejä on tällä hetkellä saatavilla?

Automerkkien valikoima on sama kuin CABASin VIN-koodisuodatuksessa. Uusia merkkejä lisätään jatkuvasti. Ajantasainen luettelo kaikista automerkeistä löytyy CABAS Parts Catalogue -tuotesivulta verkossa.

 

 

Toimiiko CABAS Parts Catalogue kaikilla tuetuilla tuotemerkeillä?

CABAS Parts Catalogue toimii yleensä kaikkien saatavilla olevien merkkien autojen kanssa, mutta vanhempien mallivuosien kohdalla tietojen tarkkuus voi olla heikompi. Jos valmistajalta ei ole saatu tietoja, esimerkiksi jos automalli on aivan uusi, näkyy CABASissa kohteiden alla ilmoitus "VIN-palvelu ei ole käytettävissä tälle valmistenumerolle".

 

Millä roolilla organisaatiossa on pääsy CABAS Parts Catalogueen?

Käyttäjät, joilla on oikeus muokata CABAS-laskelmia, voivat käyttää VIN-palvelua, mukaan lukien CABAS Parts Cataloguea.

 

Millä kielellä CABAS Parts Catalogue on?

Varaosien nimi CABASin varaosaluettelossa on englanniksi, koska valmistajien varaosatiedot ovat tällä kielellä. Käyttöliittymän kieli on kuitenkin suomi (tai kieli, jonka olet valinnut kirjautuessasi CABASiin).

 

Mistä hinnat tulevat?

CABAS Parts Cataloguen hinnat tulevat valmistajan maahantuojalta.

 

Toimiiko CABAS Parts Catalogue kaikissa laskentatyypeissä?

Tällä hetkellä se toimii vain korilaskelmissa.

 

Toimiiko CABAS Parts Catalogue laskelmakopiossa?

Toimii. Laskelma on kuitenkin tallennettava, suljettava ja avattava uudelleen, jotta CABAS Parts Catalogue aktivoituu.

 

Miksi en näe roskakoria enää, kun palaan CABAS Parts Catalogueen?

Joka kerta kun avaat CABAS Parts Cataloguen, sitä tulisi pitää "uutena laskelmana". CABAS Parts Catalogueen aiemmin tehdyt muutokset on sen sijaan poistettava CABAS-näkymässä.