Tietoa CAB:n järjestelmien käytöstä ja käytettävyydestä saat CAB:n Status-sivulta.

• Sekä tietoa siitä, mikä on tilanne juuri nyt.

Voit myös ilmoittaa sähköpostiosoitteesi saadaksesi käyttötiedoista sähköposti-ilmoituksen.

• Klikkaa Subscribe to updates.
  • Klikkaa sitä ikonia, joka kuvaa haluamaasi käyttötiedon vastaanottotapaa.

• Täytä sähköpostiosoite tai puhelinnumero valitsemastasi ilmoitustavasta riippuen.
  • Klikkaa Subscribe via….
  • Valitse mistä järjestelmistä haluat saada käyttötietoa.

• Klikkaa Update preferences.

Unsubscribe from updates.

• Voit koska tahansa lopettaa tilauksesi klikkaamalla sivulla Unsubscribe from updates.