Yhteysleimaaja on käyttäjä, jolla on oikeus tehdä leimauksia kaikilla korjaamon mekaanikko-resursseilla.

Ainoastaan Ylläpitäjä voi muodostaa yhteysleimaajan alla olevan mukaisesti:

1.

Luo yhteysleimaus-oikeudet seuraavasti:

• Klikkaa Käyttäjä
  • Täytä vähintään yhteysleimaajan nimi, sähköposti ja käyttäjän nimi
  • Valitse Yhteysleimaus-oikeudet. Tämä oikeus on ainoastaan Yhteysleimaajalle
  • Klikkaa OK. Nyt kirjautumistiedot lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen

2.

• Mene kohtaan 3., jos haluat mahdollistaa yhteisleimaamisen mobiililaitteella
  • Kirjaudu sisään edellä luoduilla yhteysleimaus-tunnuksilla
  • Valitse pudotusvalikosta Resurssi
  • Nyt leimaaminen voidaan aloittaa!

3.

• Yhteysleimaus myös mobiililaitteella:
  • Mene CAB Plan Perustietoihin
  • Klikkaa Resurssit
  • Tuplaklikkaa resurssia, jolle mobiiliyhteisleimausoikeudet annetaan
  • Valitse Saa leimata ajan mobiililaitteella, jos yhteysleimaajalle halutaan antaa oikeus mobiilileimaukseen
  • Klikkaa Tallenna

• Mene CAB Plan Perustiedot
  • Klikkaa Yritysasetukset
  • Klikkaa Muokkaa sivun oikeasta yläreunasta
  • Mene yleinen välilehdelle kohtaan Mobiilipalvelut
  • Valitse Kaikki mekaanikot voivat rekisteröidä ajan mobiililaitteella sekä Jaettua mekaanikon käyttäjätunnusta voidaan käyttää käynnistettäessä aikatietosovellus mobiililaitteessa
  • Valitse Mekaanikkojen on kirjauduttava sisään tietokoneella ajan rekisteröimiseksi mobiililaitteella, jos mekaanikon pitää tehdä kirjautuminen tietokoneella ennen kun mobiilileimaus on mahdollista
  • Klikkaa tallenna

• Kirjaudu sisään edellä luoduilla yhteysleimaus-tunnuksilla
  • Valitse pudotusvalikosta Resurssi
  • Nyt leimaaminen voidaan aloittaa!