• Jos laskelma on CABASissa lukittu toisen käyttäjän toimesta se näkyy lukko-kuvakkeena Laskelmat sivulla.

• Jos lukittua laskelmaa avataan näytölle tulee ilmoitus”Käyttäjä on lukinnut laskelman.

• Ota yhteyttä laskelman käyttäjään ja pyydä häntä tallentamaan ja sulkemaan laskelma tietokoneella CABASissa.
  • Tämän jälkeen mene aplikaatiossa asetuksiin ja klikkaa päivitä. Huomaa, ettei lista lukituista laskelmista päivity automaattisesti.
  • Nyt lukon kuva on hävinnyt ja laskelma voidaan avata apilikaatiossa.