• Klikkaa Perustieto-välilehteä aloitussivun vasemmassa reunassa
  • Klikkaa Yritykset
  • Valitse Kaikki yritykset-välilehdeltä yritys, joka kytketään korjaamoon alihankkijaksi ja lisää korjaamo omiin yrityksiin sivun oikeasta alareunasta.
  • Mene sivun yläreunasta Perustietoihin ja valitse Omat tiedot.
  • Mene sivun oikeaan alareunaan ja klikkaa Lisää alihankkija.
  • Valitse vakuutusyhtiö klikkaamalla.
  • Valitse alihankkija.
  • Valitse Alihankkijat-otsikon alta alihankkijalla suoritettava työ