Korjaamot ovat jatkossa yhteydessä vakuutusyhtiöön, kun heille tulee tarve lisätä alihankkijoita CABASiin. Alla olevalla ohjeella saat tehtyä alihankkijan lisäyksen.

Huom!

1. Kun saat pyynnön alihankkijan lisäämisestä korjaamolta, ilmoita toiselle osapuolelle hänen lisäämisestään alihankkijaksi ja pyydä suostumus siihen.

2. Tee alihankkijan kytkeminen seuraavia ohjeita noudattaen.

Alihankkijan lisääminen CABASissa:

CABASin aloitussivulla tee seuraavat valinnat:

1. Mene Perustieto -sivulle.

2. Mene Yritykset -sivulle.

3. Hae korjaamoa, jolle olet alihankkijaan lisäämässä.

4. Valitse korjaamo listasta joko tuplaklikkaamalla tai valitsemalla Muokkaa-painike sivun oikeasta alareunasta.

Ikkuna, joka sisältää korjaamon tiedot, aukeaa.

5. Paina Lisää alihankkija -painiketta.

Lisää alihankkija -ikkuna aukeaa.

6. Syötä haettavan alihankkijan nimi

7. Valitse oikea alihankkija.

8. Paina Lisää alihankkija -painiketta.

Alihankkija lisätään kyseisen korjaamon Alihankkijat -listalle.