Perustietojen muuttamiseksi tarvitset CAB Plan Ylläpitäjä käyttöoikeuden.

• Siirry sivun vasempaan reunaan Perustieto
  • Klikkaa CAB Plan osion alta Autovuokraamot
  • Klikkaa Lisää uusi
  • Täytä autovuokraamon tiedot
  • Jos Sähköposti varauksissa kenttään ei lisätä sähköpostia, jää varaus sisäiseksi
  • Kun autovuokraamo vastaa vuokra-auton varaukseen, vastaus lähetetään CAB:n asiakasrekisterin sähköpostiosoitteeseen. Jos haluat vastaukset muuhun sähköpostiosoitteeseen, kirjoita se Vastaussähköposti-kenttään Vastausasetukset alla.
  • Jos käytät usein samoja aikoja autovuokraamon vuokra-autojen noudoissa ja palautuksissa, voit ilmoittaa nämä ajat Oletusajankohdat noudolle ja palautukselle asetuksissa niin, että ne tulevat aina mukaan varaukseen. Varauksen käsittelyaikoja voidaan tietenkin muuttaa jälkikäteen.
  • Klikkaa Tallenna