• Mene Vuokaavio-välilehdelle

• Klikkaa sivun oikeassa yläreunassa Muokkaa suodatinasetuksia

• Anna filtterille nimi

• Valitse, tehdäänkö suodatin, Organisaation, Osaston, Resurssin mukaan.

• Kun ”Seuraava työpäivä” -asetus on valittuna, nähdään mekaanikot, joille on suunniteltuja töitä seuraavalle työpäivälle. Jos seuraava päivä on lauantai tai sunnuntai, eivätkä nämä ole työpäiviä, niin seuraava päivä on maanantai.

• Valitse filtteriin Tapahtuman tila, Työn tila ja Varaosaan tilan -määritykset

• Klikkaa lopuksi Tallenna

• Oletusasetusta voidaan tarkastella, klikkaamalla suodatinluettelon vasemmalla puolella olevaa tähteä. Tähti on keltainen kun oletusasetus on valittuna.

Huomaa jos organisaation asetuksiin tehdään muutoksia esimerkiksi osastoihin tai resursseihin, muutokset vaikuttavat myös tehtyihin filttereihin.